Ali Koç'un MHP ziyaretinde 17-25 takvimi ne anlama geliyor?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün MHP Genel Merkezi'ne gelerek Devlet Bahçeli ile görüştü. Görüşmenin ardından paylaşılan fotoğraflarda, “Pilini ben çıkarttım, 17-25’e sabitledim, hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” diyerek gösterdiği 17-25 Aralık saati dikkat çekti.

2024-08-19 20:02:28

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün MHP Genel Merkezi'ne gelerek Devlet Bahçeli ile görüştü.

Koç'un Bahçeli'yi ziyareti, Fenerbahçe'nin Göztepe deplasmanında Koç'un birden bire sahaya girerek tribünleri kızdırması, ardından itilerek kendini yerde bulmasıyla birlikte sosyal medyada aleyhinde devam eden gündemin önüne geçme girişimi olarak değerlendirildi.

Görüşmenin ardından paylaşılan fotoğraflarda, Bahçeli'nin yıllar önce Can Dündar'a “Pilini ben çıkarttım, 17-25'e sabitledim, hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” diyerek gösterdiği 17-25 Aralık saati yıllar sonra Koç ziyaretinde kareye girdi.

2015 yılında Ankara'da Bahçeli'yi ziyaret eden dönemin Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni firari Dündar, MHP liderinin odasında 17.25'te sabitlenen saatin hikayesini aktarmıştı.

Saati, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk iddialarına ilişkin soruşturmalara atfen 17.25'te durduran Bahçeli, “Bunu bizzat ben yaptım. 17.25'i gösterdiğinde pilini çıkardım. Buradan da anlayabilirsiniz ki biz, 17 ve 25 Aralık'ın hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” demişti.

Bugün yapılan Koç-Bahçeli görüşmesinde 17-25 Aralık'a sabitlenmiş o saat yine göründü. Fotoğraflar, "Bahçeli'nin iktidara 17-25 Aralık kartını göstermesi" olarak yorumlandı.

Halk Tv yazarı İsmail Saymaz ise sosyal medya heasbından yaptığı yorumunda, Koç-Bahçeli görüşmesi karelerine giren saat hakkında şöyle yazdı:

"Bahçeli, bugün Ali Koç'u ağırladı. Ziyarette çekilen fotoğrafta görülüyor ki odasında 17-25 Aralık'ı gösteren takvim yerinde duruyor. Dokuz yıldır kaldırmamış."

Devlet Bahçeli'den dikkat çeken açıklamalar

CHP'li başkana hapis cezası ve siyasi yasak

Erdoğan'dan Anayasa'nın ilk 4 maddesine ilişkin açıklama

Osmaniye'den aile ve gençlik fonu başvuruları başlıyor!

MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı: Maltepe Amatör Spor Kulüplerine Cumhurbaşkanı'ndan Büyük Destek

Kişisel verilerin çalındığı iddiası! Bakan Uraloğlu son noktayı koydu