
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyeti AK Parti Genel merkezinde kabul etti. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyeti AK Parti Genel merkezinde kabul etti. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.
Konya'nın Ereğli ilçesindeki Karaman-Ulukışla hızlı tren şantiyesinde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, daha sonra Karaman AK Parti İl Teşkilatı'nda konuşma yaptı.
Üst üste istifalarla çalkalanan DEVA Partisi'nde bu defa İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, partisinden istifa ettiğini duyurdu.
MHP lideri Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ait video kaydı, MHP sosyal medya hesabından paylaşıldı.
Müsavat Dervişoğlu, 'Türkiye'yi yönetenlerin, terör örgütü liderini önder kabul etmesi bizim tarafımızdan asla kabul edilemez' diyerek tepki gösterdi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD eski Başkanı Donald Trump arasında bir görüşme ihtimali olduğunu doğruladı. Fidan, görüşmenin yerinin ve tarihinin henüz netleşmediğini belirtti.