Dolar

34,2946

Euro

37,0988

Altın

3.011,53

Bist

8.945,80

DEM Parti'den Bahçeli'ye destek: 'Sevgi Farzdır

Devlet Bahçeli'nin Türk ve Kürt sevgisi farzdır sözlerine DEM Parti'den destek geldi! Tuncer Bakırhan, 'Kürtlerin ve Türklerin birbirini sevmesi farzdır,' dedi. Barış rüzgarları esiyor!

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-28 13:35:03

DEM Parti'den Bahçeli'ye destek: 'Sevgi Farzdır

Devlet Bahçeli'nin "Türk ile Kürtlerin birbirini sevmesi farzdır" sözlerine DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Biz de böyle düşünüyoruz" diyerek destek verdi. Türkiye'de barış rüzgarları esmeye devam ediyor.

BAŞARI İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETME ZAMANI!

Tuncer Bakırhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı tarihi çağrıyı destekleyerek, Türk ve Kürtlerin birbirini sevmesinin önemli bir ihtiyaç olduğunu belirtti. "Biz de Kürtlerin ve Türklerin birbirini sevmesinin farz olduğunu söylüyoruz, buna inanıyoruz," dedi.

TARİHİ İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Bakırhan, Türk ve Kürtlerin tarihsel iş birliklerinin Türkiye'ye büyük katkılar sağladığını vurguladı. "Şimdi bu tarihsel Türk ve Kürt iş birliklerinin demokratik bir zemine kavuşması gerektiğini belirtmek istiyoruz," ifadelerini kullandı.

HER İKİ HALK KAZANACAK!

"Kürt kazanınca Türk, Türk kazanınca Kürt kazanır," diyen Bakırhan, her iki halkın kazanmasının Türkiye halkları ve emekçileri için hayati öneme sahip olduğunu belirtti.

SON VİDEO HABER

Genç Kassam komutanı, son kurşununa kadar çatışıp şehit oldu

Haber Ara