Dolar

32,7063

Euro

35,4565

Altın

2.476,23

Bist

10.864,08

Erdoğan'dan bozkurt açıklaması!

Başkan Erdoğan, EURO 2024 maçında attığı gol sonrası bozkurt işareti yapan milli futbolcu Merih Demiral'la ilgili ilk kez konuştu. Başkan Erdoğan, tepkilere çok konuşulacak yanıt verdi.

3 Gün Önce Güncellendi

2024-07-05 16:35:17

Erdoğan'dan bozkurt açıklaması!

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya maçında attığı gol sonrası bozkurt işareti yapan Merih Demiral, Türkiye ve dünyada gündeme oturdu.

Milli futbolcu Merih Demiral'ın bozkurt işaretli gol sevincine ve UEFA'nın soruşturma başlatmasıyla ilgili Erdoğan ilk kez konuştu.

Başkan Erdoğan, ''A Milli Takım futbolcumuz Merih Demiral'ın çeyrek final maçında yaptığı bozkurt işareti çok konuşuldu. Bu konuda ne demek istersiniz?'' sorusuna şöyle cevap verdi;

Kimse Almanların formalarında kartal var diyor mu? Kimse kalkıp da Fransızların formasında horoz var, niye horozlanıyorsun diyor mu? Orada Merih heyecanını bu görüntüyle verdi. Bunun üzerine de malum Dışişleri Bakanlığımız bunların yetkililerini çağırdılar, gerekli adımlar da buna göre atılıyor. İnşallah bütün mesele Cumartesi günü. Biz, sahadan galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkalım. Fevkalade bir durum olmazsa, maça gitme kararımızı verdik.

Haber Ara