Dolar

34,0436

Euro

37,9650

Altın

2.800,10

Bist

9.774,49

Kişisel verilerin çalındığı iddiası! Bakan Uraloğlu son noktayı koydu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 85 milyonun kişisel bilgilerinin çalındığı iddialarına açıklık getirdi: 'Türkiye'de şu anda kişisel verilerin çalınmasıyla ilgili asla bir gündem yoktur.' Haberlerin geçmiş bir olayı yeniden gündeme taşıdığı belirtildi.

3 Gün Önce Güncellendi

2024-09-16 14:29:42

Kişisel verilerin çalındığı iddiası! Bakan Uraloğlu son noktayı koydu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 85 milyon vatandaşın kişisel bilgilerinin çalındığına dair iddialara açıklık getirdi. Uraloğlu, bu haberlerin geçmişteki bir olaya dayandığını belirterek, "Türkiye'de şu anda kişisel verilerin çalınması ile ilgili bir gündem yoktur." dedi.

GEÇMİŞ BİR OLAY YENİ GİBİ SUNULDU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Evrensel Posta Birliği Bölgesel Strateji Forumu sonrası yaptığı açıklamada, kişisel verilerin sızdırıldığına dair iddiaların doğru olmadığını belirtti. Bakan, "Güncel bir konu gibi sunulması doğru değil." dedi.

HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Uraloğlu, bu yönde bir açıklamalarının olmadığını vurgulayarak, "Kimse ortalığı bulandırmasın. Söylenilen bir sözü cımbızla çekip, 'Türkiye'de insanların güvenliğiyle ve verileriyle ilgili çalınmış güncel şeyler vardır' diye kimse haber yapmasın." ifadelerini kullandı.

"GÜNDEM YOKTUR"

Bakan Uraloğlu, "Türkiye'de şu anda kişisel verilerin çalınmasıyla ilgili asla bir gündem yoktur." diyerek, bu konunun yıllar önce tartışılıp kapandığını, yeniden gündeme getirilmesinin doğru olmadığını belirtti.

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara