Dolar

34,0679

Euro

37,9057

Altın

2.801,29

Bist

9.774,49

Alpaslan Öztürk Eyüpspor'da kadro dışı mı kaldı?

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Eyüpspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Oynadığı son 4 maçın 3'ünü kaybeden ve liderliği Samsunspor'a kaptıran İstanbul ekibi yönetimi olağanüstü toplanarak radikal kararlar aldı. Arda Turan'ın takımın başına geçeceği iddialarının bulunduğu Eyüpspor'da sezon başında takıma katılan Alpaslan Öztürk kadrodan çıkarıldı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-01 13:14:20

Alpaslan Öztürk Eyüpspor'da kadro dışı mı kaldı?

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk yarışı kızışırken bu sezonun favorilerinden biri olarak gösterilen Eyüpspor'da sıcak gelişmeler yaşandı. Ligde oynadığı son 4 maçın 3'ünü kaybeden ve liderlik koltuğunu Samsunspor'a kaptıran İstanbul temsilcisinden flaş kararlar geldi. Peki, Alpaslan Öztürk Eyüpspor'da kadro dışı mı kaldı?

Alpaslan Öztürk Eyüpspor'da kadro dışı mı kaldı?

Galatasaray'ın Göztepe'den transfer ettiği ve bir sezon sonra Eyüpspor'a kiraladığı Alpaslan Öztürk için flaş bir karar verildi. Galatasaray'da bonservisi bulunan ve Eyüpspor'da kiralık oynayan Alpaslan Öztürk sürpriz bir şekilde kadrodan çıkarıldı. Eyüpspor'da bu sezon 10 resmi maçta forma giyen Öztürk, 1 gol kaydetti.

Son dönemde aldığı kötü sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Eyüpspor'un kadro dışı kararlar almaya devam edebileceği konuşuluyor.

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara