Dolar

34,1097

Euro

38,1178

Altın

2.861,53

Bist

9.968,53

Beşiktaş-Lugano maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında Lugano'yu ağırlıyor. İlk maçta 3-3 berabere kalan Siyah Beyazlılar, taraftar desteğiyle galibiyet arıyor. Maç bu akşam saat 21:00'de EXXEN platformunda canlı yayınlanacak.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-08-29 16:30:48

Beşiktaş-Lugano maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında İsviçre temsilcisi Lugano'yu ağırlayacak. İlk maçta 3-3'lük bir skorla dönen Beşiktaş, bu kez galibiyetle sahadan ayrılmayı ve turu geçmeyi hedefliyor. Futbolseverler, maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. İşte tüm detaylar...

BEŞİKTAŞ-LUGANO MAÇI BU AKŞAM HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Beşiktaş-Lugano UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçı 29 Ağustos Perşembe günü saat 21:00'de başlayacak. Mücadele, Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak ve EXXEN platformu üzerinden canlı yayınlanacak. Maçın hakemi Radu Petrescu olacak. Yardımcılıklarını Radu Ghinguleac ve Mircea Grigoriu üstlenecek.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Beşiktaş, Lugano karşısında alacağı her türlü galibiyetle tur atlayan taraf olacak. Maçın berabere sonuçlanması durumunda uzatmalara gidilecek. Lugano'nun galip gelmesi halinde ise Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam edecek.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile

Lugano: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Mahmoud, Doumbia, Bislimi, Steffen, Aliseda, Vladi

LUGANO İLE 4. MAÇ!

Bu akşamki karşılaşma, Beşiktaş ile İsviçre temsilcisi Lugano arasındaki 4. resmi maç olacak. İki takım, geçen yıl UEFA Konferans Ligi'nde grup aşamasında karşı karşıya gelmişti. Lugano, ilk maçı 3-2 kazanırken, Beşiktaş deplasmanda 2-0'lık skorla galip gelmişti. Bu sezon ise UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleşen iki takımın ilk maçı 3-3 sona erdi.

Haber Ara