Dolar

33,9551

Euro

37,6980

Altın

2.801,95

Bist

9.479,03

Beşiktaş Lugano rövanş maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Lugano ile rövanş maçına çıkıyor. Taraftarlar, maçın tarihini ve saatini merak ediyor. BJK-Lugano maçı şifresiz mi yayınlanacak ve hangi kanalda izlenebilecek? İşte tüm detaylar.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-08-25 18:52:29

Beşiktaş Lugano rövanş maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre temsilcisi Lugano ile karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki ilk maçtan avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyor. Taraftarlar ise rövanş maçının ne zaman oynanacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını merakla bekliyor.

BEŞİKTAŞ - LUGANO MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş'ın Lugano ile yapacağı rövanş maçı için geri sayım başladı. Mücadele, "29 Ağustos Salı akşamı" Vodafone Park'ta oynanacak. Siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarını bu kritik mücadelede yalnız bırakmamak için hazırlıklarını tamamladı.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Lugano maçı, futbolseverler tarafından şifresiz olarak izlenebilecek. Karşılaşma, "TRT Spor" kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maç saat 20.00'de başlayacak ve futbolseverlere keyif dolu anlar yaşatacak.

BEŞİKTAŞ'IN AVANTAJI

Beşiktaş, deplasmandaki ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş, "Bu maçta her şeyimizi ortaya koyacağız" diyerek, taraftarlara galibiyet sözü verdi. Takım, Avrupa'da yoluna devam etmek için bu maçı kazanmak zorunda.

Haber Ara