Dolar

34,2398

Euro

37,6309

Altın

2.920,13

Bist

9.109,34

Beşiktaş'ta protesto krizi: Taraftar tepkisi haksız mı?

Beşiktaş, Frankfurt’a 3-1 yenildi ama takım, protestoları hak etmediğini düşünüyor. Bronckhorst, taraftarın tepkisini anlamadığını belirtti. Yönetim de teknik heyeti destekledi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-05 07:37:47

Beşiktaş'ta protesto krizi: Taraftar tepkisi haksız mı?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Frankfurt'a 3-1 yenildikten sonra taraftarın ıslıklı protestosuyla karşılaştı. Ancak hem teknik heyet hem de yönetim, takımın bu protestoyu hak etmediğini düşünüyor. Bronckhorst ve yönetici Feyyaz Uçar, takımın sahada kötü oynamadığını ve bu tepkilerin haksız olduğunu belirtti.

BRONCKHORST'TAN SERT TEPKİ: “ANLAM VEREMİYORUM”

Teknik direktör Bronckhorst, maçın ardından yaptığı açıklamada taraftarın protestosuna anlam veremediğini ifade etti. "Maçta bazı ıslıklamalar oldu. Bunu gerçekten anlamıyorum. Böyle bir performans sonrasında böyle bir durumun yaşanmasını biri bana açıklasın. Uzun süredir futbol dünyasındayım, bu benim başıma hiç gelmedi," şeklindeki ifadeleriyle tepkisini ortaya koydu.

“KÖTÜ OYNAYAN OYUNCU YOKTU”

Beşiktaş yöneticisi Feyyaz Uçar, sahada kötü oynayan bir futbolcu olmadığını belirterek, "Hocamızın serzenişini haklı bulduk," dedi. Yönetim, protestonun yersiz olduğunu vurgularken, kulübün sosyal medya hesaplarından "Size inanıyoruz, size güveniyoruz. Yarınlar bugünden güzel olacak!" mesajı paylaşıldı. Bu paylaşımda, eleştirilerin hedefindeki kaleci Ersin ve Muçi'nin fotoğrafları da yer aldı.

BAŞKAN ARAT'TAN DESTEK

Maçın ardından Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktör Bronckhorst ile bir toplantı gerçekleştirdi. 20 dakika süren görüşmede Arat, Hollandalı hocayı tebrik etti ve taraftarın protestosunu kafasına takmaması gerektiğini belirtti. Ayrıca Arat'ın, yöneticilerle birlikte bu hafta tesislere giderek takıma moral ziyaretinde bulunacağı öğrenildi.

ALMAN TAKIMLARINA KARŞI ŞANSSIZLIK SÜRÜYOR

Beşiktaş, Alman takımlarına karşı Avrupa arenasında şanssızlığını sürdürüyor. Frankfurt karşısında alınan mağlubiyetle birlikte siyah-beyazlılar, bugüne kadar Alman temsilcileriyle oynadığı 14 maçta 11 yenilgi aldı. Sadece 2 galibiyet elde eden Kartal, bir maçtan ise beraberlikle ayrıldı.

GEDSON'A MİLLİ TAKIM MÜJDESİ

Bu sezon harika bir performans gösteren Gedson, Portekiz Milli Takımı'na göz kırpıyor. Portekiz Teknik Direktörü Roberto Martinez, Gedson'u yakından takip ettiğini ve milli takım kapısının ona açık olduğunu belirtti. Yıldız futbolcu, bu sezon 11 maçta 6 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Aynı zamanda Muçi, Arnavutluk'un Çekya ve Gürcistan maçları için aday kadroya çağrıldı.

KAUA SANTOS'TAN REKOR

Frankfurt kalecisi Kaua Santos, Beşiktaş karşısında yaptığı kurtarışlarla geceye damgasını vurdu. 10 kurtarış yapan Santos, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde bir maçta en fazla kurtarış yapan kaleciler arasında yer aldı. 12 kurtarışla lider olan Livakovic'in ardından ikinci sıraya yerleşti.

Haber Ara