Dolar

34,1432

Euro

38,2318

Altın

2.915,42

Bist

10.043,22

Beşiktaş taraftarına kritik uyarı!

Beşiktaş, Ajax maçı öncesi taraftarları için kritik bir uyarı yaptı. Olası tribün olayları, taraftarların gelecekteki maçlara katılımını tehlikeye atabilir!

4 Saat Önce Güncellendi

2024-09-25 10:32:23

Beşiktaş taraftarına kritik uyarı!

Beşiktaş Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi taraftarlarına önemli bir uyarıda bulundu. Kulüp, taraftarların, geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle ciddi sonuçlarla karşılaşabileceği konusunda bilgilendirme yaptı.

UYARI: TRİBÜN OLAYLARINA DİKKAT!

Kulüp, yaptığı açıklamada şu hususları vurguladı: “UEFA, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi'nde KF Tirana ile deplasmanda oynadığımız müsabakada meydana gelen tribün olayları nedeniyle kulübümüze deplasmandaki Avrupa kupası maçlarımız için taraftarlarımıza bilet satışına yasak getiren bir ceza vermişti. Söz konusu ceza daha sonra girişimlerimiz neticesinde 8 Ağustos 2025 tarihine kadar denetimli serbestliğe çevrilmişti.”

Cezanın Etkileri

Ajax ile oynanacak maçta tribün olayları yaşanması durumunda, bir sonraki deplasmanda oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında taraftarlarımız deplasman tribününde yer alamayacaktır. Kulübümüzün maddi manevi zarara uğramaması ve taraftarlarımızın gelecekteki deplasman maçlarımızda tribünlerde yer alabilmeleri adına tribünde meşale yakılmaması ve sahaya herhangi bir yabancı madde atılmaması hususlarını önemle hatırlatırız.”

DESTEK ÇAĞRISI

Beşiktaş, taraftarlarından maçın başlama düdüğünden son düdüğüne kadar sadece takımını desteklemelerini rica etti.

SON VİDEO HABER

Türkiye'den Lübnan'a yardım uçağı gönderildi

Haber Ara