Dolar

34,2863

Euro

37,0253

Altın

3.028,14

Bist

8.908,47

Buruk sağlık sorunu yaşadı, Beşiktaş derbisinde sahada olamayacak

Okan Buruk un apandisit rahatsızlığı, Galatasaray ı Beşiktaş derbisi öncesinde sarsarken, Buruk un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Genç hoca bir süre istirahat edecek.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-26 07:50:36

Buruk sağlık sorunu yaşadı, Beşiktaş derbisinde sahada olamayacak

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, ani gelişen apandisit rahatsızlığı nedeniyle acil bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi olan 51 yaşındaki deneyimli teknik adamın, Beşiktaş derbisinde takımının başında olamayacağı açıklandı.

APANDİSİT ŞOKU

Galatasaray camiası, teknik direktör Okan Buruk'un yaşadığı ciddi sağlık sorunu nedeniyle sarsıldı. Dün öğle saatlerinde apandisiti patlayan Buruk, acil bir şekilde ameliyata alındı. Galatasaray Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamada, “Okan Buruk, apandisit rahatsızlığı nedeniyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Buruk'un Beşiktaş derbisinde sahada yer alamayacağı belirtildi.

SÜREÇTE TAKIM SORUMLULUĞU SARALOĞLU'NDA

Ameliyat sonrası bir müddet istirahat edeceği açıklanan Buruk'un yokluğunda, takımı İrfan Saraloğlu sahaya çıkaracak. Saraloğlu'nun yönetiminde sahaya çıkacak olan sarı-kırmızılı ekip, derbi hazırlıklarını sürdürüyor.

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Türk futbol camiası, Buruk'a destek mesajları gönderdi. Başta TFF ve Beşiktaş olmak üzere birçok kulüp ve taraftar, Buruk'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

YUNUS'UN DERBİ HIRSI

Sezonun formda isimlerinden Yunus Akgün, Beşiktaş karşısında özel bir motivasyonla sahaya çıkacak. PFDK'dan aldığı ceza sonrası derbide oynayacak olması, oyuncunun motivasyonunu iyice artırdı.

ICARDI VE OSIMHEN İKİLİSİ YİNE SAHADA

Galatasaray'ın ofansif oyun planında Beşiktaş derbisinde de değişiklik yapması beklenmiyor. Icardi ve Osimhen ikilisi, üçlü savunmayla derbiye çıkmaya hazırlanıyor.

BARİŞ ALPER'İN GOLÜNE ÖDÜL ADAYLIĞI

Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper, Avrupa Ligi'nde haftanın golü ödülü için aday gösterildi. Ödüle aday diğer isim ise Fenerbahçe'nin maçında Christian Eriksen.

Haber Ara