Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Di Maria Galatasaray'a geldi mi? Galatasaray Di Maria'yı transfer etti mi?

Transfer sezonunda takıma bir yıldız ismi daha dahil etmek isteyen Galatasaray yönetiminin radarına iddiaya göre Di Maria girdi. Peki Di Maria Galatasaray'a gelecek mi?

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-31 09:50:45

Di Maria Galatasaray'a geldi mi? Galatasaray Di Maria'yı transfer etti mi?

Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider konumda olan Galatasaray transfer atağına geçti. Son yılların en iyi performansını gösteren Galatasaray 10 maç üst üste kazanarak bu alanda kendi rekorunu kırdı. İç ve dış sahada aldığı puanlarla yoluna emin adımlarla ilerleyeb sarı kırmızılı ekip transfer sezonu kapanmadan yıldız bir ismi daha kadrosuna dahil etmeye hazıtlanıyor. Galatasaray kulislerinde Di Maria ismi ön plana çıkmaya başladı.

Di Maria Galatasaray'a geldi mi?

Galatasaray'ın transferlerinde büyüke emek sahibi olan Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un Di Maria transferi için kolları sıvadığı gelen bilgiler arasında. Arjantinli dünya yıldızı Angel Di Maria'yı transfer etmek için her türlü şartı zorlayan GS yönetimi taraftarlarını da heyecanlandırdı. Takımda yeni bir şekillenmeye giden Galatasaray Van Aanholt'u PSV'ye Haris Seferovic'i ise Kasımpaşa'ya kiralamıştı. Di Mari transferi eğer gerçekleşirse pastanın üzerindeki çilek sayısı da artacak.

Galatasaray Di Maria'yı transfer etti mi?

Galatasaray Di Maria transferi konusunda henüz resmi bir açıklama gelmedi. Haberler şu anda iddia şeklinde. Ne Galatasaray yönetimi ne de Di Maria'adan konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmiş değil. Galatasaray yönetiminin transferde bir ses getirecek operasyona hazırlandığı gelen iddialar arasında. Temmuz ayında Paris Saint Germain'den Juventus'a transfer olan Arjantinli kanat oyuncusu, 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Di Maria'nın saha dışında iyi anlaştığı Icardi'ye şimdiden Galatasaray'la ilgili sorular sorduğu iddia ediliyor.

Di Maria Galatasaray'a gelir mi?

Di Maria'nın şu anda takımında mutsuz olduğu ve yeni bir heyecan aradığı belirtiliyor. Di Maria'nın Galatasaray'a transferi çok da sürpriz olmaz.

Galatasaray Kaan Ayhan'ı transfer etti

Milli Takım formasını başarıyla taşıyan Kaan Ayhan artık Galatasaray'da. Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Kaan Ayhan ve kulübü US Sassuolo Calcio s.r.l. ile oyuncunun 2022-2023 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 400 bin avro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 2 milyon 800 bin avrodur. Futbolcuya ise 2022-2023 sezonu için net 9 milyon 500 bin lira sezonluk ücret ödenecektir" denildi.

Haber Ara