Dolar

34,1948

Euro

38,2010

Altın

2.920,19

Bist

9.777,46

Eskişehirspor takım kaptanı Hasan Ulaş Uygur kimdir?

Genç yaşta takım kaptanlığı yapan futbolcu Hasan Ulaş Uygur, spor camiası tarafından tüm ilgileri üstüne çekmeyi başardı. Hakkında bilinmeyenler ise merak konusu oldu. İşte Uygur hakkında bilinmeyenler

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-16 12:04:27

Eskişehirspor takım kaptanı Hasan Ulaş Uygur kimdir?

Eskişehirspor takım kaptanı Hasan Ulaş Uygur kimdir?

1997 Eskişehir doğumlu genç oyuncu Hasan Ulaş Uygur, inatçı ve hırslı yapısı ile genç yaşta takım kaptanlığı görevine layık görülerek başarısını kanıtladı. Uygur, “En büyük başarım şu an Eskişehirspor gibi büyük bir camia da takım kaptanlığı yapıyor olmam. Ben çok çalışmanın ne kadar önemli olduğunu fark ettim ve asla pes etmemeyi öğrendim. Çünkü hayatta her an her şey gerçekleşebiliyor.”

“Mesleğin en büyük zorlu yanı sakatlık”

Her spor dalında olduğu gibi futbolda da sakatlanma durumunun hem oyuncular için hem de takım için zor olduğunu belirten Uygur, “Her mesleğin olduğu gibi bu meslekte de zorluklar var tabi. Ailenden uzak oluyorsun bazen maç kaybettiğinde her şey üzücü bir hale geliyor ve sakatlık bu mesleğin en zorlu şeyi bence. Sporcu kariyerini kaybetmekle karşı karşıya kalırken takım da ligdeki yerini kötü bir duruma düşürebilir.” dedi.

En büyük hedefi Eskişehirspor ile süper ligde mücadele etmek

Diğer tüm futbolcular gibi en büyük hedefinin Süper Lig'de oynamak olduğunu belirten Uygur, ilk önce doğduğu, büyüdüğü şehrin takımını, Eskişehirspor'u çok iyi yerlere gelmesi istediğinin altını çizdi. Eskişehirspor için elinden gelen her şeyi yapacağını ve zamanla emeklerinin karşılığını başarı olarak alacağını söyledi.

Diğer spor dallarına da ilgisi var

Genç futbolcu Uygur, “Futbol dışında masa tenisi oynayabiliyorum ve seviyorum ve insanlarla iletişimimin iyi olduğunu düşünüyorum. Futbol tabii ki en sevdiğim ve başarılı olduğum spor dalı. Fakat bir insan sporu bir kere hayatının merkezine koyduğunda diğer spor dallarına da ilgisi kesinlikle artıyor.” dedi.

WhatsApp Image 2023-01-16 at 11.58.12 (1)

SON VİDEO HABER

'İstihbarat örgütümüzün başındaki kişi MOSSAD ajanı çıktı'

Haber Ara