Dolar

33,9828

Euro

37,5617

Altın

2.751,31

Bist

9.519,47

Fatih Terim'in yeni takımı belli oldu! Rekor maaşı gündemde

Yunanistan'da Panathinaikos macerasının ardından yeni teklifler alan teknik direktör Fatih Terim’in Suudi Arabistan ekibi al-Ahli ile anlaştığı öğrenildi. Terim’in maaşının “Türk hocalar için rekor” olacağı ileri sürüldü.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-08-20 17:43:17

Fatih Terim'in yeni takımı belli oldu! Rekor maaşı gündemde

Resmi açıklama henüz gelmezken, Terim'in ne kadar kazanacağı yönündeki yorumlar sosyal medyada gündem oldu.

Teknik direktör Fatih Terim, yeniden yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor. Resmi olarak anlaşma sağlanan deneyimli çalıştırıcının yeni adresi gündemde...

Bir süredir hangi takımı çalıştıracağı merak konusu olan Fatih Terim, Yunanistan'da kısa süren Panathinaikos macerasının ardından gündeme bomba gibi düştü.

Son olarak Yunan liginden Panathinaikos'ta görev alan Terim, alınan kötü sonuçların ardından istifa etmişti. Bu ayrılığın ardından, Terim'in yeni adresi Ortadoğu ülkelerinden biri olarak işaret ediliyordu.

Son iddialar, Fatih Terim'in Yunanistan'dan sonra şimdi de Suudi Arabistan'a doğru yola çıktığı yönünde.

Suudi ekip Al-Ahli'nin, ünlü teknik direktörü rekor bir ücretle ikna ettiği ve anlaşmanın son aşamaya geldiği belirtiliyor.

Yakında resmiyet kazanması beklenen bu anlaşmanın ardından, Fatih Terim'in yüksek bir ücret karşılığında Al-Ahli'nin başına geçeceği konuşuluyor. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Haber Ara