Dolar

34,2863

Euro

37,0253

Altın

3.028,14

Bist

8.908,47

Fenerbahçe, Manchester karşısında direnç gösterdi: Aynı oyun ligde de sürecek

Fenerbahçe'nin Manchester United karşısında sergilediği dirençli futbol Mourinho'nun desteğini kazandı. Mourinho, 'Bu oyunu ligde de sürdüreceğiz' diyerek Türkiye Ligi ne gözdağı verdi.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-26 07:46:25

Fenerbahçe, Manchester karşısında direnç gösterdi: Aynı oyun ligde de sürecek

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Manchester United ile karşılaşarak 1-1 berabere kaldı. Maç sonrasında Jose Mourinho, takımının performansını överek, "Avrupa'da nasıl oynuyorsak ligde de aynısını yapacağız" dedi. Mourinho, kırmızı kart görmesine rağmen Türkiye Ligi'nde aynı mücadeleci futbolu sergileyeceklerini belirtti.

BU FUTBOL LİGE DE TAŞINACAK

Manchester United gibi güçlü bir rakibe karşı oynadıkları futbol ile dikkat çeken Mourinho, maç sonrasında yaptığı açıklamada takımını tebrik etti. "Neden Manchester dominant değildi? Çünkü karşılarında iyi bir rakip vardı," diyen Mourinho, Fenerbahçe'nin Türkiye Ligi'nde de aynı performansı sergileyeceğinin altını çizdi.

CENK TOSUN'A ÜZÜLÜYORUM

Maçın ardından "Maç öncesi 1 puana razı olurdum ama onlar bu skordan daha memnun ayrıldı" diyen Mourinho, kırmızı kart pozisyonuna ise tepki göstermedi. Cenk Tosun için üzgün olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Ona hak ettiği süreyi veremiyorum ama zamanı gelecek" dedi.

NESYRİ'DEN KENDİNE GÜVEN GOLÜ

Avrupa Ligi'nde Manchester United karşısında gol atarak moral kazanan Youssef En-Nesyri, özellikle rakibe uyguladığı baskı ile övgü topladı. Mourinho'nun çoğunlukla Dzeko'yu tercih etmesi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Faslı futbolcu, bu gol ile güven tazeledi.

SÖZLEŞME KARARI TEK BAŞIMA DEĞİL

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Osayi, "Kalacak mısın?" sorusuna, "Bu karar karşılıklı alınır, sadece bana bağlı değil" diyerek cevap verdi.

SAHAYI TERK ETMESİ UZUN SÜRDÜ

İngiliz basını, Fenerbahçe-Manchester United maçını Mourinho açısından ele aldı. Daily Mail, "Mourinho kırmızı kartla sahneye çıktı" derken, The Guardian, "Sahayı terk etmesi bir asır sürdü" yorumunu yaptı.

Haber Ara