Dolar

34,0436

Euro

37,9650

Altın

2.800,10

Bist

9.774,49

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den neden ayrıldığını açıkladı

Bonservis rekoruyla Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, ayrılık sürecini anlattı. EURO 2024'ten sonra gelişimi için daha büyük bir lige gitmek istediğini söyleyen milli futbolcu, sarı lacivertlilerdeki Jose Mourinho deneyiminden de bahsetti.

2 Gün Önce Güncellendi

2024-09-16 18:42:34

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den neden ayrıldığını açıkladı

İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Brighton ile Ipswich Town karşı karşıya geldi.

American Express Stadı'nda oynanan müsabaka 0-0 beraberlikle tamamlandı.

1_763

Sezon başında Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yeni takımında ilk kez forma giydi. Ferdi, 68. dakikada Jack Hinshelwood'un yerine oyuna dahil oldu.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den Brighton'a transferinden sonra ilk kez konuştu.

Cumartesi günü Premier Lig sahnesine çıkan milli futbolcu, geride bıraktığı süreci The Athletic'e verdiği röportajda anlattı.

24 yaşındaki oyuncu, kariyer gelişimi için doğru adımı attığını söyledi.

Ferdi, "Fenerbahçe'deki altı senenin ardından ayrılmak zordu. Taraftarlar beni, ben de kulübü çok fazla seviyordum. Onların önünde oynamak ayrıcalıklı bir histi. Ancak EURO 2024'ten sonra kendimi geliştirmek için daha büyük bir lige gitmenin zamanı gelmişti. Brighton'ın bana sunduğu plan ilgi çekiciydi. Büyük kulüplere sürekli oyuncu satan bir takımdan duyduğum bu projeye inandım." dedi.

"BÜYÜK DERS ALDIM"

Ferdi, Jose Mourinho ile Fenerbahçe'de geçirdiği kısa süreyi de değerlendirdi.

Ferdi, "Mourinho ile 3 hafta çalıştım ama büyük bir ders aldım. Oyundaki olası senaryolara göre sahada hareket etmeyi öğrendim. O kazanmayı çok seviyor, sadece kazanmak istiyor. Maçtaki farklı olaylar için türlü çözümleri her zaman hazır." ifadelerini kullandı.

30 milyon euroluk bedelle İngiliz ekibine imza atan milli futbolcu, Fenerbahçe'ye tarihindeki en yüksek bonservis gelirini kazandırmıştı.

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara