Dolar

34,1748

Euro

38,1680

Altın

2.932,37

Bist

9.754,29

Galatasaray'da yüksek tempo dikkat çekti

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın PAOK'u 3-1 yendiği maçta Okan Buruk hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Dilmen, Buruk’un çift forvete döneceğini bildiğini ifade etti.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-27 13:17:56

Galatasaray'da yüksek tempo dikkat çekti

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK'u 3-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Dilmen, Galatasaray'ın performansını övmekle kalmayıp, teknik direktör Okan Buruk hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

GALATASARAY'IN YÜKSEK TEMPOSU

Dilmen, Galatasaray'ı bu kadar tempolu beklemediğini ifade ederek, "PAOK da beklediğimizden iyi oynadı. Eğer bu maç berabere bitseydi çok yazık olurdu" dedi. Takımın form durumunun yüksek olduğunu vurguladı.

OKAN BURUK'UN TAKTİKSEL HAMLELERİ

Dilmen, Okan Buruk'un sistemini bozmadığını belirterek, "Adımın Rıdvan olduğu kadar biliyorum ki Okan Buruk, maç 1-1 devam etseydi hemen çift forvete dönecekti" ifadelerini kullandı. Ancak Buruk'un, bu durumda Kerem Demirbay hamlesi yaptığını söyledi.

ABDÜLKERİM BARDAKCI GECENİN YILDIZI

Galatasaray'daki en iyi performansı sergileyen ismi Abdülkerim Bardakcı olarak seçen Dilmen; Jakobs, Osimhen ve Icardi'den de övgüyle bahsetti.

KASIMPAŞA MAÇINDA ROTASYON BEKLENTİSİ

Dilmen, Okan Buruk'un Kasımpaşa maçında rotasyona gideceğini ve kadroda 4 değişiklik yapacağını belirtti. "Kerem Demirbay ve Nelsson ilk 11 olur. Orta sahada Mertens ya da Torreira'dan biri olmaz" diyerek öngörülerde bulundu.

SON VİDEO HABER

Başkan, 'çok güzel hareket' dedi; kaskı hatırlattı

Haber Ara