Dolar

34,1072

Euro

38,1535

Altın

2.860,65

Bist

9.965,91

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye sert mesaj!

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe'nin şikayetlerine sert tepki gösterdi. 'Saha dışına çekilmek için oynanan oyuna şahit oluyoruz' dedi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-20 08:27:15

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye sert mesaj!

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe'nin kulübü 7 ayrı kuruma şikayet etmesi üzerine sert bir açıklama yaptı. Öztürk, "Sahada kazanmayı beceremeyen bu zihniyetin, camiamızı saha dışına çekmek için oynadığı yeni oyuna hep birlikte şahit oluyoruz" dedi.

FENERBAHÇE'NİN ŞİKAYETİ

Fenerbahçe Kulübü, oyuncu maaşlarının düşük gösterilmesi, vergi kaçırmak ve illegal bahis reklamı gibi konular nedeniyle Galatasaray'ı; Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, SPK, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Bankalar Birliği ve TFF'ye şikayet etti. Metin Öztürk, "Türkiye'de hukuktan, ahlaktan ve etikten en son bahsetmesi gereken kulüp bu konularda hepimize ders vermeye kalkmak gibi komik bir duruma düşmüştür" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'IN CEVABI

Öztürk, "Kulübümüzün hesabını veremeyeceği hiçbir konu yoktur. Aynı cesareti kendilerinden de bekliyoruz" dedi. Galatasaraylılar olarak birlik içerisinde olduklarını ve derbiye tam konsantre olduklarını vurguladı.

Galatasaray, derbi öncesi Fenerbahçe'ye karşı hazırlıklarını sürdürürken, bu tartışmaların ardından dikkatler derbi maçına çevrildi.

Haber Ara