Dolar

34,0936

Euro

37,9548

Altın

2.817,76

Bist

9.758,14

Galatasaray'dan Onyedika Bombası! 5 Yıllık Anlaşma Sağlandı

Galatasaray, Club Brugge'ün Nijeryalı oyuncusu Raphael Onyedika ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Ancak Belçika ekibi transfere henüz onay vermedi. Onyedika, kulübünün Galatasaray ile anlaşmasını istiyor.

1 Hafta Önce Güncellendi

2024-09-11 07:21:55

Galatasaray'dan Onyedika Bombası! 5 Yıllık Anlaşma Sağlandı

Galatasaray, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sarı kırmızılı ekip, orta saha takviyesi için Club Brugge'ün Nijeryalı futbolcusu Raphael Onyedika ile anlaşma sağladı. Fransız basını anlaşmanın detaylarını duyurdu. Ancak Belçika kulübü henüz transfere onay vermedi.

ONYEDIKA İLE 5 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Fransız basınında yer alan haberlere göre, Galatasaray 23 yaşındaki Nijeryalı 6 numara Raphael Onyedika ile 5 yıllık sözleşme üzerinde anlaşmaya vardı. Ancak Club Brugge, transfere henüz izin vermedi. Nijeryalı futbolcunun, kulübüne Galatasaray ile anlaşmak istediğini belirttiği ifade ediliyor.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Galatasaray yönetimi, transfer dönemi kapanmadan kadroya 2 futbolcu daha katmayı hedefliyor. Daha önce Osimhen, Batshuayi, Gabriel Sara, Ismael Jakobs ve Elias Jelert transferlerini gerçekleştiren kulüp, şimdi de orta saha için çalışmalarına devam ediyor.

Haber Ara