Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada siyah-beyazlıların tek golü Gabriel Paulista'dan gelirken, İstanbulspor'un gollerini Emir Kaan Gültekin, Gaoussou Kyassou Diarra ve Florian Loshaj kaydetti.
Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 13.00'te başlayan mücadeleyi hakem Melih Aldemir yönetti. Siyah-beyazlı ekip, sahaya Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Gabriel Paulista, Tayyip Talha Sanuç, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Rafa Silva, Salih Uçan, Elan Ricardo, Joao Mario ve Ciro Immobile ilk 11'iyle çıktı. İstanbulspor ise İsa Doğan, Demeaco Duhaney, Okan Erdoğan, Fatih Tultak, Yusuf Ali Özer, Kerem Şen, İsa Dayaklı, Şeref Özcan, Abdullah Dijlan Aydın, Alieu Cham ve Emir Kaan Gültekin kadrosuyla sahada yer aldı.
Karşılaşmanın ilk yarısında İstanbulspor, 42'nci dakikada Emir Kaan Gültekin'in attığı golle 1-0 öne geçti ve devreyi üstün kapatmayı başardı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, 50'nci dakikada savunma oyuncusu Gabriel Paulista'nın golüyle skoru eşitledi: 1-1. Ancak bu gol siyah-beyazlılara yetmedi.
İSTANBULSPOR'DAN PEŞ PEŞE GOLLER
Maçın son anlarında sahne alan İstanbulspor, önce 85'inci dakikada Gaoussou Kyassou Diarra ile yeniden öne geçti. Ardından 90'ıncı dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Florian Loshaj skoru belirledi ve İstanbulspor maçı 3-1 kazanarak sürprize imza attı.
Müsabakanın henüz 6'ncı dakikasında İstanbulspor'da Demeaco Duhaney, Beşiktaş'ta ise 36'ncı dakikada Alex Oxlade-Chamberlain ve 64'üncü dakikada Rafa Silva yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle oyuna devam edemedi.
DHA