Dolar

34,1121

Euro

38,0508

Altın

2.865,00

Bist

9.922,04

Milli yıldızların gollerine hocasından beklenmedik tepki

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün golleriyle Kızılyıldız'ı 2-1 yendi. Ancak Orkun'un müthiş golüne teknik direktör Bruno Lage'nin tepkisiz kalması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-09-20 15:02:04

Milli yıldızların gollerine hocasından beklenmedik tepki

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Benfica, milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün golleriyle Kızılyıldız'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Orkun Kökçü'nün müthiş golü sonrası teknik direktör Bruno Lage'nin tepkisiz kalması dikkat çekti.

KEREM'DEN ERKEN GOL

Karşılaşmanın 9. dakikasında Kerem Aktürkoğlu, takımını 1-0 öne geçirdi. Kerem, Benfica'da çıktığı ikinci maçında da golle buluşarak formunu sürdürdü.

ORKUN'DAN 25 METREDEN HARİKA VURUŞ

Mücadelenin 29. dakikasında sahneye çıkan Orkun Kökçü, serbest vuruştan attığı mükemmel golle skoru 2-0 yaptı. Orkun'un bu golü, Benfica'yı rahatlattı.

BRUNO LAGE'NİN TEPKİSİZLİĞİ ŞAŞIRTTI

Ancak Orkun'un bu harika golü sonrası, Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage'nin tepkisiz bir şekilde yedek kulübesinde oturması sosyal medyada olay oldu. Türk taraftarlar, ''Orkun sanki kendi kalesine gol attı. Bu nasıl bir tavır?" şeklinde yorumlar yaparak Lage'yi eleştirdi.

SON VİDEO HABER

Trafikte garip hareketler! Polis araca tırmandı

Haber Ara