Dolar

34,1782

Euro

38,2004

Altın

2.936,44

Bist

9.829,19

Mourinho’nun Fenerbahçe’sinde sürpriz kadro: U.S. Gilloise maçı öncesi planlar

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak. Teknik direktör Jose Mourinho'nun sürpriz 11'i merakla bekleniyor. Osayi-Samuel’in dönüşüyle kadroda önemli değişiklikler olacağı düşünülüyor.

17 Saat Önce Güncellendi

2024-09-26 09:25:19

Mourinho’nun Fenerbahçe’sinde sürpriz kadro: U.S. Gilloise maçı öncesi planlar

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin yeni sezonundaki ilk maçında Union Saint-Gilloise'yi konuk edecek. Teknik direktör Jose Mourinho, bu önemli karşılaşma öncesinde kadroda rotasyona gitmeyi planlıyor. İşte Mourinho'nun sürpriz 11'i!

MAÇ BİLGİLERİ VE HAKEM

Fenerbahçe – U.S. Gilloise Maçı Ne Zaman?
Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçı, yarın saat 19.45'te Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak. Maçın hakemi Benoit Bastien olacak, yardımcıları ise Hicham Zakrani ve Aurélien Berthomieu.

MOURINHO'DAN DEĞİŞİKLİKLER

İlk 11'de 3-4 Değişiklik Bekleniyor
Mourinho'nun, Galatasaray maçının kadrosuna göre 3-4 değişiklik yapması bekleniyor. Portekizli teknik adam, Mert Müldür, Szymanski ve İsmail Yüksek'i yedek kulübesinde tutmayı planlıyor. Ayrıca, sakat olan Maximim'in riske edilmeyeceği düşünülüyor.

Muhtemel İlk 11:
Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Oosterwolde, Amrabat, Fred, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko, En-Nesyri

KADRODA YER ALMAYACAK İSİMLER

Fenerbahçe'nin 6 Eksik İsim
Fenerbahçe'nin UEFA'ya bildirdiği kadroda yer almayan Filip Kostic, Oğuz Aydın, Ryan Kent, Yusuf Akçiçek, Levent Mercan ve Bartuğ Elmaz, Union Saint-Gilloise maçında forma giyemeyecek.

OSAYI-SAMUEL DÖNÜYOR

Göztepe Maçında Sakatlanan Osayi-Samuel
Göztepe ile oynanan maçta sakatlanan Osayi-Samuel, iyileşerek takımla antrenmanlara katıldı ve Union Saint-Gilloise karşısında ilk 11'de başlaması bekleniyor.

GEÇEN SEZONUN TEKRARI

Fenerbahçe ve U.S. Gilloise Geçen Sezon da Karşılaştı
Fenerbahçe ve Union Saint-Gilloise, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda karşı karşıya gelmişti. İlk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, ikinci maçta 1-0 kaybetmesine rağmen turu geçmeyi başarmıştı.

U.S. GILLOISE LİGDE NASIL?

Union Saint-Gilloise'nin Durumu
Belçika Ligi'nde 8 hafta geride kalırken, Union Saint-Gilloise 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 10 puanla 12. sırada yer alıyor. 8 maçta rakip ağlara 7 gol atan ekip, kalesinde de 7 gol gördü.

SON VİDEO HABER

Sadettin Ökten'den Gazze yorumu

Haber Ara