Dolar

34,2398

Euro

37,6309

Altın

2.920,13

Bist

9.109,34

Mourinho'ya gelen teklife verdiği cevap ortaya çıktı

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'ya gelen flaş teklif gündemde. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın yeni sahibi The Friedkin Group'un, Mourinho'yu takımın başında görmek istedikleri konuşuluyor. Portekizli hocanın ise gelen teklifi reddettiği ortaya çıktı...

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-06 11:37:08

Mourinho'ya gelen teklife verdiği cevap ortaya çıktı

CNNTürk'ün Fanatik'ten aktardığı habere göre Jose Mourinho'ya, İngiliz devi Everton'un talip olması, futbol dünyasına bomba gibi düşerken bu gelişmeye Portekizli hocadan tepki geldi.

SEÇİM VAADİ

Sezon başında her iki başkan adayı Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un seçim vaadi olarak gündeme gelen tecrübeli çalıştırıcı, sonunda takımın Portekizli sportif direktörü Branco ve Asbaşkan Acun Ilıcalı tarafından ikna edilmiş, İstanbul'a getirilerek 2 yıllığına anlaşma sağlanmıştı.

DÜNYA GÜNDEMİNDE

Haber Avrupa'da büyük yankı bulmuş, İngiliz medyası tarafından The Special one (Özel biri) olarak nitelendirilen Mourinho, Fenerbahçe'de göreve başlamıştı.

EVERTON İDDİASI

Önceki gün İngiliz spor basınında çıkan, ‘Everton'ın yeni sahibi The Friedkin Group'un mevcut teknik direktör Sean Dyche ile yola devam etmeyeceği ve Jose Mourinho'yu gündemlerine aldığı' konusunu gündeme taşıdı.

MOURINHO'NUN CEVABI

Halen ülkesinde kızının düğün töreni için hazırlıklarına devam eden Portekizli teknik adamın ise, yakın çevresine, “Ben Fenerbahçe ile 2 yıllığına anlaştım. Gelinen noktada böyle bir teklifin olması gayet doğal. Ancak hedefleri olan, başarıya aç bir kulüpte çalışmanın hazzını doyasıya yaşamak istiyorum” dediği öğrenildi.

SON VİDEO HABER

Sokakta ceset tasvirlerine tepki! Said Ercan uyardı

Haber Ara