Dolar

34,0693

Euro

38,0632

Altın

2.834,69

Bist

9.975,61

Süper Lig Ne Zaman Başlayacak? İşte Tarih!

Süper Lig, milli maçlar nedeniyle ara verdi. 1 Eylül'de sona eren 4. hafta sonrası, 5. hafta maçları 13-16 Eylül tarihlerinde başlayacak. Futbolseverler bu tarihte lig heyecanını yeniden yaşayacak.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-09-03 14:22:58

Süper Lig Ne Zaman Başlayacak? İşte Tarih!

Trendyol Süper Lig, A Milli Futbol Takımı'nın Galler ve İzlanda ile yapacağı milli maçlar nedeniyle ara verdi. Futbolseverler, ligdeki bu milli aranın ne zaman sona ereceğini merak ediyor. İşte Süper Lig'in başlama tarihi...

MİLLİ MAÇLAR NEDENİYLE LİGDE ARA

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre, A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele edecek. Bu maçlar eylül, ekim ve kasım aylarında oynanacak. Milli takım, 6 Eylül'de deplasmanda Galler ile, 9 Eylül'de ise kendi sahasında İzlanda ile karşılaşacak.

SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Trendyol Süper Lig, 1 Eylül'de sona eren 4. hafta müsabakalarının ardından milli araya girdi. Süper Lig'in 5. hafta maçları, 13-16 Eylül tarihlerinde oynanacak. Bu tarihlerde Süper Lig'de maçlar tekrar başlayacak.

FUTBOLSEVERLERİN MERAKLA BEKLEDİĞİ TARİH

Milli maçlar nedeniyle verilen bu ara, futbolseverler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. "Süper Lig, milli maçların ardından 13 Eylül'de yeniden start alacak," diye duyuruldu.

SON VİDEO HABER

Benfica, Kerem ve Orkun'un golleriyle kazandı

Haber Ara