Dolar

34,2922

Euro

37,5170

Altın

2.930,66

Bist

8.876,22

Szymanski iyileşti! Fenerbahçe’de sakat oyuncular geri dönüyor

Fenerbahçe’de sakat oyuncuların sahalara dönmesiyle yüzler gülüyor. Szymanski'nin durumu iyi, diğer yıldızlar da antrenmanlara katılacak.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-14 07:26:35

Szymanski iyileşti! Fenerbahçe’de sakat oyuncular geri dönüyor

Fenerbahçe'de sakatlıklarından ötürü endişe yaratan futbolculardan iyi haberler gelmeye başladı. Szymanski'nin sakatlığı korkulanın aksine ciddi değilken, Çağlar Söyüncü, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Maximin ve kaleci İrfan Can Eğribayat bugünkü antrenmanda yer alacak. Polonya Milli Takımı'nda sakatlık yaşayan Szymanski, salı günü İstanbul'a dönecek. Faslı yıldız Amrabat da 5-0'lık galibiyetin ardından göz doldurdu.

SZYMAŃSKI'DEN İYİ HABER

Fenerbahçe, milli arada sakatlık problemi yaşayan oyuncularından olumlu haberler aldı. Szymanski, Polonya Milli Takımı'nda geçirdiği sakatlığın ardından iyileşti ve salı günü İstanbul'a dönerek takımına katılacak. Sarı-lacivertli ekibin, milli aradan sonraki süreçte güçlü kadrosuyla sahalara dönmesi bekleniyor.

SAKATLARDAN DÖNÜŞ MÜJDESİ

Milli ara sonrası Fenerbahçe'nin kadrosunda önemli geri dönüşler yaşanacak. Çağlar Söyüncü, bugün itibarıyla Samsunspor maçının hazırlıklarına katılacak. Aynı şekilde sakatlıklarını atlatan İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Maximin ve kaleci İrfan Can Eğribayat da antrenmanlara başlayacak.

FAS'IN YILDIZLARINDAN ŞOV

Afrika Uluslar Kupası elemelerinde sahne alan Fas, Orta Afrika Cumhuriyeti'ni 5-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Fas'ın yıldız isimlerinden Sofyan Amrabat, maçta 90 dakika sahada kaldı. Neysri ise 65. dakikada oyuna girerken golle buluşamadı.

Haber Ara