Dolar

34,1114

Euro

38,1076

Altın

2.864,73

Bist

9.934,65

Young Boys-Galatasaray Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçı bu akşam! Hangi kanalda ve saat kaçta?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam Young Boys ile İsviçre'de karşılaşıyor. Mücadele saat 22:00'de Wankdorf Stadı'nda, TRT 1 ve Tabii platformu üzerinden şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-08-21 11:49:22

Young Boys-Galatasaray Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçı bu akşam! Hangi kanalda ve saat kaçta?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki yolculuğuna bu akşam Young Boys karşısında devam edecek. İsviçre'nin Bern kentinde oynanacak maç, Galatasaray'ın lig aşamasına katılma hedefi için büyük önem taşıyor. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaparak moral depoladı ve bu maçı kazanarak avantaj elde etmek istiyor.

YAYIN BİLGİLERİ: MAÇ HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Young Boys-Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı bu akşam saat 22:00'de oynanacak. Wankdorf Stadı'nda yapılacak mücadele, TRT 1 ve Tabii platformu üzerinden şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Maçın hakemi ise Alman hakem Daniel Siebert olacak.

GALATASARAY SÜPER LİG'DE İYİ BAŞLADI, SÜPER KUPA'DA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Galatasaray, Süper Lig'e ikide iki yaparak başlasa da Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında 5-0'lık ağır bir yenilgi aldı. Bu mağlubiyeti telafi etmek için sahaya çıkacak olan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefliyor.

YOUNG BOYS SEZONA KÖTÜ BAŞLADI

Young Boys, İsviçre Süper Ligi'nde sezona kötü başladı. Oynadığı 5 maçta henüz galibiyet alamayan İsviçre ekibi, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 13 gol yedi, sadece 6 gol atabildi. Bu performansıyla dikkat çeken Young Boys, Galatasaray karşısında çıkış arayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Young Boys: Von Ballmoos, Blum, Camara, Husic, Hadjam, Lauper, Niasse, Meschack, Ugrinic, Virginius, Ganvoula
Galatasaray: Muslera, Jelert, Abdülkerim, Nelsson, Dubois, Lucas Torreira, Sara, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Kerem, Mauro Icardi

SON VİDEO HABER

Trafikte garip hareketler! Polis araca tırmandı

Haber Ara