Dolar

33,9908

Euro

38,0209

Altın

2.830,23

Bist

9.975,61

19 Eylül burç yorumları açıklandı!

19 Eylül burç yorumları açıklandı! Filiz Özkol aşk, para, kariyer ve sağlık gibi konularda sizi nelerin beklediğini belirtti. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunun bugünkü yorumları sizi şaşırtacak!

13 Saat Önce Güncellendi

2024-09-19 07:23:13

19 Eylül burç yorumları açıklandı!

Günlük burç yorumları astroloji uzmanı Filiz Özkol tarafından yazıldı! 19 Eylül'de aşk, para, kariyer, sağlık ve aile gibi konularda sizi neler bekliyor? Posta Gazetesi yazarı Özkol, tüm burçlar için önemli ipuçları verdi. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunun günlük yorumları.

KOÇ:
"Dostlarınızla bir araya gelmekten keyif alacağınız bir gün." Duygusal ilişkilerinizi genişletmek istiyorsunuz. Olayların hem içinde hem dışında kalabilen bir yapınız var. Bakış açınız ses getirecek.

BOĞA:
Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Zevklere düşkünlükte artış olabilir.

İKİZLER:
Bilinçaltınız çok yoğun. Küçük detaylar size engel olmamalı. Alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız. Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal karmaşalardan uzak kalmalısınız.

YENGEÇ:
Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecek. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok. Temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Fiziksel zevkleriniz oldukça ön plana çıkacak.

ASLAN:
Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz sürece her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olaylar sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir gündesiniz.

BAŞAK:
Bugün, maddi güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranın. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Ortam yaratma konusunda etkin çaba göstermeniz gerekebilir.

TERAZİ:
"Partnerinizden çok fazla talep içinde olduğunuz bugün içinde," alıngan ve kırılgan tavırlarınızla ilginç bir tablo çiziyorsunuz. Çevrenizdeki her şeyin dengeli olmasına dikkat ederseniz başarıya daha çabuk yaklaşırsınız.

AKREP:
Arkadaşlarınızla iş birliği içinde olmanız, sizi oldukça mutlu edecek. Sevdiklerinizle aranızda sıcak ilişkilerin gelişebileceği bir günde olmanız sizi hayli mutlu edecek. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız.

YAY:
"Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen," alışkanlıklarınızdan vazgeçemiyorsunuz. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla, organize çalışmalar içinde bulunacaksınız. Grup çalışmalarında kazançlı çıkacaksınız.

OĞLAK:
Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak sıra dışı konuşmalardan kaçınmalısınız.

KOVA:
Maddi sorunlarınızı yeniden gözden geçirdikten sonra, asıl yapmak istediğiniz planlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Katılacağınız toplantılarda, mantıklı ve sistemli düşüncelerin hakim olduğu bir paylaşım içinde olacaksınız.

BALIK:
"Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük fakat," küçük şeylere takılmanız yüzünden zaman kaybedebilirsiniz. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için sorunlar sizin hatanız yüzünden biraz büyüyecek.

SON VİDEO HABER

Mısırlı kiracı evinde ölü bulundu

Haber Ara