Dolar

34,2274

Euro

37,9106

Altın

2.912,11

Bist

9.351,22

2 Ekim Günlük burç yorumları: Tüm detaylar!

Bugün, 2 Ekim'de burçlarınızı neler bekliyor? Para, sağlık, aşk ve kariyer alanlarında Filiz Özkol'un yorumlarıyla keşfedin!

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-02 07:00:34

2 Ekim Günlük burç yorumları: Tüm detaylar!

2 Ekim'de para, sağlık, aşk, aile ve kariyer alanlarında burçları neler bekliyor? Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol, Koç'tan Balık'a tüm burçlar için günlük yorumlarını paylaştı. İşte detaylar!

KOÇ BURCU: HAREKETLİ BİR GÜN!

Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var. Kendi duygularınızı ön plana çıkararak, enerjinizi yaşama geçirmek için plan yapmalı ve acele etmemelisiniz.

BOĞA BURCU: GÜÇLÜ İLİŞKİLER!

Çevresel ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gün. Yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi, motivasyon kaynağınız olabilir. Ancak başkalarının fikirlerine güvenmemelisiniz.

İKİZLER BURCU: OLUMLU İLİŞKİLER!

Olumlu ilişkiler içinde olmanız, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Duygusal alışverişte olduğunuz kişilerin desteklerini hissedeceksiniz.

YENGEÇ BURCU: DESTEK ALIN!

Bugün, iş ve çalışma hayatı konularını gündeme getiriyor. Kazançlar konusunda yaşadığınız sıkıntıları çevrenizin desteğiyle aşabilirsiniz.

ASLAN BURCU: GÜÇLÜ İLETİŞİM!

Sosyal çevrenizde etkileyici kişilerle bir araya geleceksiniz. Ortak çalışmalar içinde yer alırken, birlikte çalıştığınız kişilerin psikolojik yapılarına dikkat etmelisiniz.

BAŞAK BURCU: UYUMLU GÜNLER!

Kendinizi karşı tarafa daha iyi aksettirebilirsiniz. Partnerinizle uyumlu bir beraberlik için uygun bir gün.

TERAZİ BURCU: YARATICILIĞINIZI GÖSTERİN!

Kişisel yeteneklerinizi risk alarak ortaya çıkaracaksınız. İçtenliğe önem vermenize rağmen bazen sır olmayı yeğliyorsunuz.

AKREP BURCU: FELSEFİ GÖRÜŞMELER!

Katıldığınız davetlerde ilginizi çekecek kişilerle tanışacaksınız. Üstün insanlarla görüşmek, performansınızı artıracak.

YAY BURCU: HUZUR ARAYIŞI!

Evinizde huzuru sağlamak adına girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU: DUYGUSAL PAYLAŞIM!

Bugün, çevrenizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Duygusal bir konuşma yapmanız, özlemini duyduğunuz konuları gündeme getirecek.

KOVA BURCU: FIRSATLAR GELECEK!

Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı seviyorsunuz, fakat son yıllarda içe kapandınız. Önünüze bazı fırsatlar gelecektir.

BALIK BURCU: STRATEJİ GEREKİYOR!

Atılımlarınız için uygun bir gün. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için strateji uygulamalısınız.

SON VİDEO HABER

Türkiye medyasında İsrail propagandasına tepki

Haber Ara