Dolar

33,9762

Euro

37,6709

Altın

2.725,36

Bist

9.771,16

2024 Yılında Başarılı Ekonomistler Arasında Fatih Kayakurt

Hacettepe Üniversitesi İktisat Fakültesi lisans ve yine aynı fakülte’de Ekonomi Bölümü lisansüstü mezunu olan Fatih Kayakurt derin ekonomik teori ve uygulama bilgileri sayesinde en başarılı ekonomistler arasında yer almaktadır.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-07-26 10:38:24

2024 Yılında Başarılı Ekonomistler Arasında Fatih Kayakurt

Fatih Kayakurt, 20 Ağustos 1995 Ankara doğumlu ve Aslan burcudur. Ekonomik trendleri yakından takip etme ve öngörebilme yeteneğine sahip ekonomistin ilgi alanları, global ve local trading, yazılım bilişim sistemleri, bankacılık ve finans, ekonomidir.

Fatih Kayakurt, Tacirler Yatırım şirketine 2017 ile 2019 yılları arasında Thomson Investment ile 2022 ile 2023 yılları arasında anlaşma ve portföy sağlamasıyla dikkat çekmektedir. Fatih Kayakurt Borsa İstanbul piyasasında işlem yapma konusunda uzmandır. Verdiği tavsiyeler ve araştırmaları, daima kazandırmaya yöneliktir. Yılda sadece 5 global ekonomist'e verilen ekonominin kutbu kabul edilen Best Content Creator About Economic Details Of The Season LAT (Londra) ödülü sahibidir.

Bununla birlikte, Best Senior Trader Of The Year From Turkey ve Business Trade and Professional Portfolio Management ödüllerine de layk görülen Fatih Kayakurt, Flama (Bayrak) Formasyon Patent sahibidir. Telegram adresi https://t.me/finansinfatihi olan ünlü ve başarılı ekonomist, aynı zamanda Instagram @finansinfatihi adresinden takip edilebilir. Kendisine ulaşmak isteyenler, [email protected] e-posta adresinden de ulaşabilir son olarak şahsi web sitesi de https://fatihkayakurt.com/ adresinden ziyaret edilebilmektedir.

Hacettepe Ünivesitesi / London Academy Of Trading / Londra Eğitimi

Fatih Kayakurt, Hacettepe Üniversitesi İktisat Fakültesi lisans ve yine Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü lisansüstü eğitimiyle birlikte Londra - KKTC merkezli bir eğitim kurumu olan London Academy of Trading (LAT)'da da uzaktan ve örgün olarak eğitim almıştır. Finansal piyasalarda işlem yapma konusunda özel eğitimler ve özellikle finansal piyasalarda kariyer yapmak isteyenler için tasarlanmış bir dizi eğitim programı sunan bu kurumda aldığı farklı eğitimle, piyasalarda işlem yapmak için gereken temel becerileri öğrenmiştir. Bu beceriler ona gelecekte yapacağı ya da atacağı adımları daha net attırmış ve öz güven sağlatmıştır.

Eğitimlerin, öğrencilerin seviyelerine ve hedeflerine göre özelleştirilebildiği, ayrıca öğrencilerine piyasalarda gerçek zamanlı işlem yapma deneyimi sunmak için, canlı işlem odalarına erişim sağlayan bu kurumda temel becerilerle birlikte temel stratejileri de öğrenen Fatih Kayakurt, ardından finansal piyasalarda kariyer yapma konusunda oldukça başarılı olmuştur. Pratik deneyim, iş dünyasına girmesine oldukça faydalı olmuştur. Profesyonel kariyeri boyunca, müşterilerinin finansal hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olma konusunda mükemmeliyetçi bir yaklaşım benimsemiş olan Kayakurt, portföy yönetimi, risk analizi ve yatırım stratejileri geliştirme konularında geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. Finansal piyasaların dinamiklerini yakından takip eden Kayakurt, müşterilerine en güncel ve etkili çözümleri sunarak, onların finansal refahını artırmayı amaçlamaktadır

Fatih Kayakurt güvenilir mi sorunun cevabında Fatih Kayakurt, temel ekonomi kavramları, mikroekonomi ve makroekonomi, istatistik, matematik ve finans gibi temel konularda derinlemesine bilgi sahibidir. İyi bir eğitimle birlikte, iyi bir ekonomist olmak için okumak ve araştırmanın çok önemli olduğunu bilen Fatih Kayakurt, zamanının büyük bir bölümünü de ekonomi teorileri, akademik çalışmalar, makroekonomi raporları, haberler ve finansal trendleri takip etmek, ekonomi alanındaki gelişmeleri takip etmek ve öğrenmek için harcamaktadır.

Best Content Creator About Economic Details Of The Season LAT (Londra) Ödülü

LAT Ödülü, ekonomik kalkınmayı ve ticari işbirliğini teşvik etmek amacıyla önemli bir platform sağlamaktadır. Ödül kazananlar, iş dünyasında önemli bir yer edinmiş ve başarılı işler yapmış kişiler olarak kabul edilmektedirler. Önemli bilgiler sunan en iyi içerik yaratıcıları arasındaki Fatih Kayakurt, bu ödüle hak kazanarak bu başarılı kişilerden bir tanesi olduğunu kanıtlamıştır. Yabancı Dil yatkınlığı ve kişisel gelişime verdiği önem onu bir kez daha ön plana çıkarıp diğerlerinden bir adım öne koymuştur.

Business Trade and Professional Portfolio Management Ödülü

Portföy yönetimi, finansal enstrüman portföylerinin bir müşteri adına bir portföy yöneticisi tarafından yönetildiği yatırım yönetimi şekli olarak tanımlanır. İsteğe bağlı olarak portföy yönetimi hizmetleri, müşterinin kişisel finansal durumu, risk-getiri profili ve yatırım ufku tercihlerine uygun portföy oluşturulması, bu portföylerin yönetimi, takibi ve SPK düzenlemelerine uygun olarak müşteri bilgilendirme hizmetlerini içermektedir. Aslan burcunun enerjisi ve liderlik özelliklerini taşıyan Kayakurt, Türkiye'de tanınmış birçok ismin finansal yönetimini başarıyla gerçekleştirmiştir. Sahip olduğu Sermaye Piyasası 3. Düzey Lisansı ile sektördeki yetkinliğini ve uzmanlığını kanıtlamış olan Fatih Kayakurt, finansal analiz ve stratejik yatırım danışmanlığı konularında hizmet vermektedir.

Fatih Kayakurt, aldığı Business Trade and Professional Portfolio Management ödülüyle araştırma ve inovasyon, felsefe ve süreç ile uygulamada ne kadar yetenekli olduğunu bir kere daha göstermiştir. Başarılı ekonomist, mutlak getirilere vurgu yapan geniş bir yenilikçi stratejiler yelpazesine sahiptir. Bununla birlikte, kantitatif model doğrulama ve risk yönetiminde en son araştırma yetenekleri fazlasıyla gelişmiş bir ekonomisttir.

Haber Ara