Dolar

34,2863

Euro

37,0253

Altın

3.028,14

Bist

8.908,47

27 Ekim günlük burç yorumları

'Astrolog Filiz Özkol 27 Ekim burç yorumlarını paylaştı: Aşk, para ve sağlık alanlarında sizi bekleyen riskler ve fırsatlar neler? Tüm burçların günlük yorumu burada!'

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-27 17:43:02

27 Ekim günlük burç yorumları

Astroloji yazarı Filiz Özkol, 27 Ekim gününe özel burç yorumlarını yazdı. Bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını para, sağlık, aşk ve kariyer alanlarında nelerin beklediğini açıkladı. Özkol'un yorumlarına göre, gezegenlerin etkisiyle burçların hayatında dikkat edilmesi gereken alanlar öne çıkıyor.

KOÇ: GÜVEN SORUNU GÜNDEMDE
Bugün işinizde özel projeler geliştirmek istiyorsunuz ancak çevresel koşullar güven vermiyor. Bu şartları değiştirmek için harcayacağınız çaba kolay olmayacak.

BOĞA: HUZUR ARAYIŞI BAŞROLDE
Hayatınızda değişime hazır olsanız da içsel güven ve huzur arayışındasınız. Aile içindeki huzursuzlukları fazla abartmayın; baskıcı tavrınız sevdiklerinizi sıkabilir.

İKİZLER: MERKÜR ETKİSİ ALTINDASINIZ
Merkür'ün karşıt burcunuzda ilerlemesiyle beraber, düşündüklerinizi pratiğe dökme zamanı. İş verimliliğiniz çevrenizle iş birliği yapınca artacak.

YENGEÇ: SOSYAL AKTİVİTELER GÜNDEMDE
Güçlü bir görüntü sergiliyorsunuz ama aslında takdir bekliyorsunuz. Arkadaşlarınızın önerileri size iyi gelecektir; sosyal aktivitelere daha fazla zaman ayırın.

ASLAN: SEZGİLER YÜKSELİYOR
Bugün sezgileriniz güçlü, ruh haliniz değişken olabilir. İmajınızla ilgili yenilikler yaparken, kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan çekinmeyin.

BAŞAK: AŞKTA ÇEKİM GÜCÜ
Aşk hayatınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler yaşanabilir. Bugün enerji dolusunuz ve karşı cinsle aranızda önlenemez bir çekim gücü oluşabilir.

TERAZİ: YARATICILIK ZİRVEDE
Bugün duygularınızı yoğun yaşayacaksınız. Yaratıcılığınız artarken, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler kuracak ve gelecek tekliflere olumlu yaklaşacaksınız.

AKREP: DUYGULARI KONTROL ETME ZAMANI
Duygusal davranmaktan kaçınıyorsunuz; akılcı tutumunuz çevrenize örnek olacak. Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız.

YAY: BAŞARI İÇİN HAREKETE GEÇİN
Maddi konularda girişimci ruhunuz öne çıkıyor. Mantıklı ve akılcı olduğunuz her konuda başarı sizi bulacak; elinizdeki olanakları artırmak için çaba göstereceksiniz.

OĞLAK: FİKİRLERİNİZİ SAVUNUN
Bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi savunmanız gerekebilir. Kendi kararlarınızı almak isteyecek ve yaratıcılığınızı kullanacaksınız; uykuya dikkat edin.

KOVA: SOSYAL İLİŞKİLER ÖN PLANDA
Bugün yalnız kalmak istemiyorsunuz. İş arkadaşlarınızla sıkı dostluklar kurma arzunuz var; doğru kişilerle çalıştığınızda veriminiz yükselecek.

BALIK: CESUR FİKİRLER DESTEKLENİYOR
Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirlerini destekliyorsunuz. Yaptığınız çalışmalar çevrenizi etkileyecek ve ilgi odağı olacaksınız.

SON VİDEO HABER

İzmir'de markette kedi ve yavruları mama yerken yakalandı

Haber Ara