Dolar

34,1873

Euro

38,1578

Altın

2.922,98

Bist

9.774,36

27 Eylül günlük burç yorumları

27 Eylül 2024 günü için burcunuza özel günlük yorumlar sizi neler beklediğini öğrenmeniz için burada! Aşk, sağlık, para ve kariyerde önemli uyarılar var.

4 Saat Önce Güncellendi

2024-09-27 08:11:41

27 Eylül günlük burç yorumları

Astroloji yazarı Filiz Özkol, 27 Eylül Cuma günü için her burçta ayrı ayrı nelerin olabileceğini açıkladı. Bugün aşk, sağlık, kariyer ve maddi konularda hangi gelişmelerin sizi beklediğini öğrenmek ister misiniz? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunun günlük yorumu...

KOÇ BURCU: SAĞLIĞINIZI ÖN PLANA ALIN

"Yaşam savaşı verilen her bir sürecin nihai anlamda kilitlenebildiği tek bir yer var, o da sağlığımız." Günlük hayatın koşuşturmasında stresten kaçınmak için dost sohbetleri arayabilirsiniz.

BOĞA BURCU: TECRÜBELERİNİZİ YAPI TAŞI GİBİ KULLANIN

Zamanla edindiğiniz tecrübeleri adım adım yükselmek için kullanıyorsunuz. Doğru bağlantıları kurmayı başarıyorsunuz ve bu durum, farklı ortamlarda sizin için avantajlı hale gelecek.

İKİZLER BURCU: ANLIK KARARLARLA BÜYÜK İŞLERİ GÖZ ARDI ETMEYİN

"Kısa bir zaman dilimine özel anlık bir konu gelişirken, stratejik öneme sahip bazı işleri göz ardı ediyorsunuz." Hobilerinize odaklanırken asıl işlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

YENGEÇ BURCU: DOSTLARLA SOHBETLERİNİZE DİKKAT EDİN

Dost çevrenizde yaptığınız sohbetlerden keyif alıyorsunuz, ancak bazı konular ilgi alanınızın dışına çıkabilir. Bu durumlarda fikir yürütmeye zorlanmayın.

ASLAN BURCU: ÇOK SESLİLİĞE KARŞI TUTUMLARINIZI YUMUŞATIN

Özel hayatınızla çalışma hayatınız iç içe geçmiş durumda. Olaylara biraz daha felsefi açıdan bakmanız gerekiyor. Çeşitli seslerin olduğu bir ortamda ılımlı yaklaşımlar işinize yarayacak.

BAŞAK BURCU: MANTIK VE DUYGU DENGESİNE DİKKAT

"Sevdiğiniz kişiyle ilgili konularda mantığın yerini ve dozajını iyi ayarlamalısınız." Maddi temeller üzerine kurulan yaşamda, kararlarınızda duygusallığı mantıklı bir şekilde dengelemelisiniz.

TERAZİ BURCU: GECİKMELERİN ÜSTESİNDEN GELEBİLİRSİNİZ

Her konuda mantıklı hareket ediyor, alternatifleri en iyi şekilde birleştiriyorsunuz. Ancak işinizle ilgili gecikmelerde zorlanabilirsiniz. Çevresel etkileşimlerden uzak durarak bu süreci atlatın.

AKREP BURCU: MADDİ KONULARDA DİKKATLİ OLUN

"Maddi konularda günlük akışın getirdiği çıkmazlarda, içinde bulunulan durum ne gerektiriyorsa onu yapıyorsunuz." Ancak hislerinizle hareket ederken dikkatli olmanızda fayda var.

OĞLAK: Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel bir kişiye özlem duymanız gerekmiyor. Gerekli esnekliği gösterip, eleştiri mekanizmasını çalıştırmazsanız, istediğiniz olumlu tepkileri yakalayabileceksiniz. Uyumlu olmalısınız.

KOVA: Hislerinizi sık sık kaybolma tehlikesi yaşadığınız geniş bir dünyaya yayarak yaşamak yerine, daha mütevazı ve dar bir alanda ifade etmeye çalışırsanız hem mutlu olduğunuz anların sayısı artacak hem de hayal kırıklıklarınız azalacak.

SON VİDEO HABER

Başkan, 'çok güzel hareket' dedi; kaskı hatırlattı

Haber Ara