Dolar

34,1083

Euro

38,0094

Altın

2.817,14

Bist

9.768,83

54 Kilo vermek için sırrını açıkladı! Kahvaltıda bu besini tüketin

Kısa Sürede 54 Kilo Veren Kadın Sırrını Açıkladı! 'Her Şeyi Yiyebilirsiniz! Sadece Kahvaltıda Bu Besini Tüketin…'

4 Gün Önce Güncellendi

2024-09-14 11:20:18

54 Kilo vermek için sırrını açıkladı! Kahvaltıda bu besini tüketin

Kısa sürede 54 kilo veren Indya Agos, diyet ve egzersiz değişiklikleriyle bu başarıyı elde etti. Agos, kilo vermenin aç kalmak ya da sıkı diyetlerle mümkün olmadığını, aksine dengeli bir şekilde beslenerek hem tok kalıp hem de zayıflanabileceğini belirtti.

Kahvaltı: Sırrın Başlangıcı

Agos, kahvaltıda protein açısından zengin yiyecekler tüketerek kilo verdi. Proteinli pankekler, yumurta beyazı omleti ve hindi eti gibi besinler tercih etti. Bir bütün yumurta 6 gram protein sunarken, tek bir yumurta beyazı 3.6 gram protein içeriyor. Hindi füme ise yaklaşık 8 gram protein içeriyor.

Atıştırmalık ve Öğle Yemeği Seçimleri

Agos'un atıştırmalıkları arasında meyve, salata ve protein smoothie yer alıyor. Protein smoothieler, yeterli protein almanın pratik yollarından biri olarak öne çıkıyor. Öğle yemeğinde genellikle sebze tüketiyor ve tabaklarını kuşkonmaz ve avokado ile dolduruyor.

Akşam Yemeği ve Sağlık

Akşam yemeğinde deniz ürünleri haşlaması ve havuç tüketen Agos, sağlıklı bir seçenek olarak deniz ürünlerini tercih ediyor ancak sodyum içeriğine dikkat ediyor.

Başarı İçin Küçük Hedefler

Agos, kilo verme yolculuğunda kendine güvenin yeniden kazanılması gerektiğini belirtti. "Bu işe her şey ya da hiçbir şey mantığıyla yaklaşırsanız, kendinizi başarısızlığa hazırlamış olursunuz. Bu yolculuğun büyük bir kısmı, kendine olan güveni yeniden kazanmaktır," dedi. Küçük, ulaşılabilir hedefler belirleyerek her zaferi kutlamanın önemini vurguladı.

Haber Ara