Dolar

34,2756

Euro

37,5083

Altın

2.928,72

Bist

8.876,22

Acun Ilıcalı o gülüşü görünce çileden çıktı! Survivor'da Acun Ilıcalı ve Nagihan Karadere arasında ne oldu?

Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı’nın Survivor konseyinde sandalye fırlattığı anları anlattı.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-11 17:16:27

Acun Ilıcalı o gülüşü görünce çileden çıktı! Survivor'da Acun Ilıcalı ve Nagihan Karadere arasında ne oldu?

Survivor All Star 2024 sezonunda yaşanan olay, programın en çok konuşulan anlarından biri olarak hafızalara kazındı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, konseyde yaşanan bir tartışma sırasında sinirlerine hâkim olamayarak sandalye fırlatıp stüdyoyu terk etti. Bu olay, Survivor izleyicileri ve yarışmacıları arasında büyük bir şok yaratmıştı. Nagihan Karadere, bugün katıldığı bir programda bu olaya dair detayları anlattı ve “Acun Bey o gülüşü görünce çileden çıktı” ifadelerini kullandı.

"ACUN BEYİN TARİHTE BÖYLE BİR HALİ YOKTUR"

Nagihan Karadere, Survivor'da yaşanan bu gergin anlar hakkında yaptığı açıklamada, o an kendisini oldukça çaresiz hissettiğini belirtti. "Dedim adam herhalde kalp krizi geçirecek. Kafamı kaldırdığımda daha büyük bir kıyamet kopacak" diyen Karadere, gülüşlerinin nedenini de açıkladı: "Sercan çok komik bir arkadaşımız. Olmadık yerde şaka yaptı ve biz o şakaya güldük. Acun Bey ise bizim olaya güldüğümüzü sandı ve çileden çıktı." Olayın gidişatını açıkladıktan sonra Ilıcalı'nın sakinleştiğini belirten Nagihan, bu anların Survivor tarihine geçtiğini söyledi.

"SURVIVOR TARİHİNİN EN UNUTULMAZ ANLARINDAN BİRİ"

Acun Ilıcalı, daha önce yaptığı bir açıklamada bu olayın sadece %20'sinin ekrana yansıdığını belirtmişti. "Yaşadıklarımızın büyük bir kısmını yayıncılık kuralları gereği gösterebildik. İki video göstersem şok geçirirsiniz" ifadelerini kullanan Ilıcalı, programın arka planında daha büyük gerginliklerin yaşandığını ima etti. Survivor izleyicileri arasında büyük yankı uyandıran bu olay, yarışma tarihinin en unutulmaz anları arasında yer aldı.

SON VİDEO HABER

Erkeklik tehlikede mi? 150 milyon sperm nasıl 20 milyona düştü?

Haber Ara