Dolar

34,1139

Euro

38,1014

Altın

2.860,82

Bist

9.971,68

Akşama ne pişirsem diyenler için enfes menü önerileri!

Akşam ne pişireceğinizi bilmiyorsanız, birbirinden lezzetli tariflerle dolu bugünün menüsüne göz atın! Süzme mercimek çorbası, İzmir köfte, kremalı makarna ve mevsim salata tarifiyle akşam yemeğinizde harikalar yaratın!

3 Saat Önce Güncellendi

2024-09-20 10:51:57

Akşama ne pişirsem diyenler için enfes menü önerileri!

Akşam ne pişireceğinizi düşünüyorsanız, lezzetli ve pratik tariflerle dolu bugünün menüsü tam size göre! Farklı alternatifler arayanlar için, damak tadınıza hitap edecek süzme mercimek çorbası, İzmir köfte, kremalı mantarlı makarna ve mevsim salata tariflerini paylaşıyoruz. Haydi mutfağa!

SÜZME MERCİMEK ÇORBASI TARİFİ

Mercimek çorbası yaparken lezzeti artıracak tarifimizde mercimek, soğan, havuç ve patates gibi temel malzemelerle zengin bir çorba hazırlayabilirsiniz. "Üzerine tereyağında kızdırılmış baharatlarla" servise sunulan bu çorba, sofranızda mükemmel bir başlangıç olacak.

İZMİR KÖFTE TARİFİ

Klasik Türk mutfağının sevilen yemeği İzmir köfte, kıymalı köfte ve patatesin lezzetli uyumuyla sofralarınızı şenlendirecek. "Domates sosu eşliğinde fırında pişirilen köfteler", yanında biber ve domates dilimleriyle hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor.

KREMALI MANTARLI MAKARNA TARİFİ

Kısa sürede hazırlayabileceğiniz bu tarif, "makarnayı krema ve sarımsakla birleştirerek" enfes bir lezzet sunuyor. Üzerine parmesan ya da ton balığı gibi eklemeler yaparak damak zevkinize göre zenginleştirebilirsiniz.

MEVSİM SALATA TARİFİ

Salatanızda roka, kırmızı lahana ve marulun taze uyumunu keşfedin. Limon suyu ve zeytinyağıyla tatlandırabileceğiniz bu salata, ana yemeklerinize hafif ve taze bir dokunuş katacak.

GÜNÜN MENÜSÜ İLE DAMAKLARINIZA ŞÖLEN!

Bugünkü menü, farklı tariflerle sofralarınıza çeşitlilik katacak. "Süzme mercimek çorbasından İzmir köfteye, kremalı makarnadan mevsim salataya" kadar her zevke hitap eden bu tariflerle mutfağınızı şenlendirin!

Haber Ara