Dolar

33,8935

Euro

37,6010

Altın

2.814,30

Bist

9.685,49

'Annemin tabletinden 4 bin dua çıktı... Nuri Alço prim kasıyor'

Geçtiğimiz gün ABD'deki evinde hayatını kaybeden Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, annesinin son anlarına dair çok özel açıklamalarda bulundu.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-09-04 20:49:36

'Annemin tabletinden 4 bin dua çıktı... Nuri Alço prim kasıyor'

Geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazası sonrası annesinin iyileşmek istemediğini belirten Calvin, Ahu Tuğba'nın Türkiye'ye ne zaman defnedileceğinin tarihinin de henüz belli olmadığını söyledi.

"Nakil işlemleri tamamlanmadı. Pasaportumu yenilemem lazım." diyen Calvin, annesinin vefatını duyuran Nuri Alço'ya ağır eleştiriler yöneltti.

Calvin ayrıca annesinin son yıllarında namaz kıldığını, tabletinde 4 bin dua bulunduğunu söyledi.

000_11

"NURİ ALÇO YARIM EDİYOR GÖRÜNÜP PRİM KASIYOR"

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a konuşan Calvin şunları söyledi:

"Şunu da söylemek isterim, annemin kendini dostu diye lanse edip yardım ediyor gibi prim yapmaya çalışanlar var. Nuri Alço mesela. Sürekli beyan halinde, anlamak mümkün değil. Annemin ölüm haberinde niye Nuri Alço'nun adı geçiyor anlamıyorum. Cenazeye yönelik yardımda da bulunmadı. Kendisi sadece başın sağ olsun diye telefon açtı. Annemin cenazesiyle ben ve gazeteci büyüklerimle manevi babam Örfi Bilgin ilgileniyor. Cemal Kalyoncu ve Mevlüt Çavuşoğlu da konsolosluk aracıyla bize ulaştı, maddi manevi yardımcı oldular. Bu isimlerin dışında kimseden maddi yardım görmedim. Annem bana "Ben ölürsem beni burada bırakma, beni doğdum yere gömün" dedi. Annemi Türkiye'ye getirebilmem için 20 bin dolar gerekiyor. Kültür Bakanlığımız üstlenmek istiyor. Başka yardım etmek isteyenler de var."

Ekran Alıntısı_918

"ANNEMİN TABLETİNDEN 4 BİN DUA ÇIKTI

"Anneniz geçtiğimiz aylarda büyük bir kaza da geçirdi. Ondan sonra iyileşemedi mi?

Annem iyileşmek istemedi. "11 yaşından beri çalışıyorum, çok yoruldum" dedi. Annem korkunç zeki, görmüş geçirmiş bir kadındı. Yıllarca çok çalıştı. Sürekli namaz kılardı. Bu son rahatsızlığından sonra namaz kılamadığı için çok üzülüyordu. Onunla ilgili olumsuz yorumlar yapılıyor ama dinle, imanın kimde olduğunu bilemezsin. Allah korkusu çok olan, dini bütün bir kadındı. Annemin cüretkar pozları olduğu için farklı algılanabiliyor ama son dönemini dua okuyarak geçirdi. Tabletinden 4000 tane dua resmi çıktı. Böyle bir insandı. O çok özel bir kadındı. Bu yaşıma kadar bana baktı. Bir dönem çalıştım. Ama son 7 aydır annemle ilgileniyordum."

Haber Ara