Dolar

34,1099

Euro

38,0527

Altın

2.858,05

Bist

9.907,67

'Ben bu cihana sığmazam' yerine yıldızlarla dolu yeni dizi geliyor

'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin final yapmasının ardından, yerine güçlü bir kadroya sahip yeni bir holding dizisi geliyor. Yıldızlar geçidi gibi oyuncularıyla dikkat çekecek olan bu yeni yapım, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-08-26 12:33:45

'Ben bu cihana sığmazam' yerine yıldızlarla dolu yeni dizi geliyor

ATV'nin sevilen dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam" final yapmaya hazırlanıyor. DİZİNİN YERİNE GELECEK YENİ YAPIM MERAK KONUSU OLDU Dizi severler, yerine gelecek yeni yapımı şimdiden merak etmeye başladı. Edinilen bilgilere göre, yeni dizi bir holding hikayesini ekranlara taşıyacak.

YENİ DİZİNİN KADROSU YILDIZLAR GEÇİDİ GİBİ

Yeni dizinin oyuncu kadrosu adeta bir yıldızlar geçidi. KADRODAKİ İSİMLER DİKKAT ÇEKİYOR Diziye katılan isimler arasında Türk televizyon dünyasının tanınmış yüzleri bulunuyor. Bu kadro, izleyiciyi şimdiden heyecanlandırmaya başladı.

DİZİNİN KONUSU NE OLACAK?

Yeni dizinin konusu da merak edilen diğer bir konu. HOLDİNG DÜNYASINDA GEÇECEK BİR HİKAYE Yeni yapım, büyük bir holdingde geçen entrikalarla dolu bir hikayeyi ekranlara taşıyacak. Bu hikaye, izleyiciyi ekran başına kilitlemeye aday.

DİZİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yeni dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi. YAYIN TARİHİ VE DİĞER DETAYLAR BEKLENİYOR Dizi severler, yayın tarihi ve diğer detaylar için sabırsızlıkla bekliyor. ATV'nin bu yeni yapımıyla yine yüksek izlenme oranları elde etmesi bekleniyor.

SON VİDEO HABER

Trafikte garip hareketler! Polis araca tırmandı

Haber Ara