Dolar

34,2714

Euro

37,4959

Altın

2.928,60

Bist

8.876,22

Bugünün Burç yorumları: Filiz Özkol’dan sürprizlerle dolu yorumlar

Bugünün burç yorumları dikkat çekiyor! Koç, duygusal aşırılıklara karşı uyarılırken, Başak atılımlar için harekete geçiyor. Balık ise çılgın fikirlerle çevresini şaşırtıyor. Aşk, para ve kariyerde sizi neler bekliyor?

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-12 07:58:15

Bugünün Burç yorumları: Filiz Özkol’dan sürprizlerle dolu yorumlar

12 Ekim'e dair günlük burç yorumlarını paylaştı. Aşk, para, sağlık ve kariyer alanlarında sizi nelerin beklediğini öğrenin!

KOÇ: SINIRLI YAŞAMAK ZORUNDA KALABİLİRSİNİZ
Bugün, zevkleriniz konusunda aşırılıklara kaçma riskiniz var. Duygusal coşkularınızı kontrol altına almazsanız istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Daha ölçülü davranarak sınırları iyi belirlemelisiniz.

BOĞA: SAMİMİYETİNİZ TAKDİR TOPLUYOR
Doğallığınız çevrenizdeki kişiler tarafından fark ediliyor ve takdir ediliyor. Çalışma arkadaşlarınızdan da güçlü bir destek alacaksınız. Gereken bilgiler size eksiksiz şekilde geliyor.

İKİZLER: İLETİŞİM KONUSUNDA ZORLANABİLİRSİNİZ
Merkür'ün hareketi, maddi meseleleri yeniden gözden geçirme fırsatı verecek. Ancak iletişim konusunda beklediğiniz performansı sergilemekte zorlanabilirsiniz, dikkatli olun.

YENGEÇ: YENİ ATILIMLAR İÇİN HAZIR OLUN
Merkür'ün etkisiyle alacağınız kararlar netleşecek. Hızlı düşünme yeteneğiniz ve sezgileriniz sayesinde önemli adımlar atacaksınız. Yeni atılımlarınız için bu dönemi bir katalizör olarak kullanabilirsiniz.

ASLAN: CESUR DAVRANIYORSUNUZ
Beklediğiniz maddi açılımlar bugün gerçekleşebilir. Varsayımlarınızı kabul ettirme konusunda cesur davranıyorsunuz ve istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyorsunuz.

BAŞAK: ATILIMLAR İÇİN UYGUN BİR GÜN
Harcamalar ve yatırımlar konusunda dengeyi sağlayacak ve olumsuzluklara çözüm bulacaksınız. Geçmişteki müdahalelerinizin olumlu sonuçlarını bugün göreceksiniz.

TERAZİ: VENÜS SİZE ÇEKİCİLİK KAZANDIRIYOR
Kişisel özelliklerinizi sosyal hayatınızla bütünleştiriyorsunuz. Venüs'ün etkisiyle cazibeniz artıyor. Karşınızdaki kişinin duygusal yönleri dikkatinizi çekebilir.

AKREP: DÜŞÜNCELERİNİZDE ISRARCI OLABİLİRSİNİZ
Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır sergiliyorsunuz. Çevrenizde size destek olan insanlar, sorunlara çözüm bulma yeteneğinizi takdir ediyor. Tepki almaktan korkmayın.

YAY: ÇEVRENİZİ ŞAŞIRTIYORSUNUZ
Bugün pratik zekanızla çevrenizin dikkatini çekiyorsunuz. Çılgın fikirlerinizle herkesin ilgisini topluyorsunuz ve zorlu işleri kolaylıkla tamamlıyorsunuz.

OĞLAK: AİLENİZİN KARIŞMASI CANINIZI SIKABİLİR
Duygusal konularda ailenizin fikirlerine başvurmak başınızı ağrıtabilir. Karşı tarafın olayları büyütmesi hoşunuza gitmiyor, bu konuda dikkatli olmalısınız.

KOVA: SIRA DIŞI HARCAMALAR CANINIZI SIKABİLİR
Sevdikleriniz için para harcamaktan çekinmiyorsunuz. Ancak beklenmedik harcamalar canınızı sıkabilir. Partnerinizin önerilerine açık olmalı ve her durumu onunla paylaşmalısınız.

BALIK: ÇILGIN FİKİRLER SİZDEN ÇIKIYOR
Maddi konularda beklentileriniz artmış durumda. Bir zamanların sakin kişisi artık en çılgın fikirlerle öne çıkıyor. Kendinizi tenkit edilmekten korumalısınız.

Haber Ara