Dolar

34,0973

Euro

37,9394

Altın

2.819,91

Bist

9.774,49

Burçlarınızı tanıyın ve 15 Eylül 2024’ü en iyi şekilde değerlendirin!

15 Eylül 2024 burç yorumlarında Koç'tan Balık'a kadar tüm burçlar için para, sağlık, aşk, aile ve kariyer alanlarındaki etkiler değerlendirildi. Gününüzü nasıl geçireceğinizi öğrenmek için detaylı yorumları kaçırmayın!

3 Gün Önce Güncellendi

2024-09-15 07:36:58

Burçlarınızı tanıyın ve 15 Eylül 2024’ü en iyi şekilde değerlendirin!

15 Eylül 2024'te burçlar ne getiriyor? Para, sağlık, aşk, aile ve kariyer alanlarında hangi gelişmeler yaşanacak? Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol burç yorumlarını paylaşıyor. İşte Koç'tan Balık'a kadar tüm burçların günlük astrolojik durumu:

KOÇ: DENGELİ DAVRANIN

Bugün dengeli davranmaya özen göstermelisiniz. Kazancınızı artırma konusundaki çabalarınızı kendi kendinize ispat etmeniz gerekiyor. Güvenli bir hayat arayışındasınız ve gerekli kişilere ulaşmak için çaba gösterebilirsiniz.

BOĞA: SOSYAL AKTİVİTENİZ ARTACAK

Çevrenizden olumlu etkiler aldığınızda sosyal aktiviteleriniz güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla vakit geçirmek size iyi gelecek. Eğlenceyi ihmal etmeyin.

İKİZLER: MADDİ KONULARDAN ACELE ETMEYİN

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almak zaman alabilir. Acele etmeyin ve yatırımlarınızı dikkatlice değerlendirin. Bugün, partnerinizin belirgin tavırlarından etkilenebilirsiniz.

YENGEÇ: KAPRISLI DAVRANMAYIN

Bugün bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmanız gerekebilir. Sabit düşünceler içinde olaylara dar bir açıdan bakıyorsunuz. Takıntılı ve kaprisli davranışlardan kaçının.

ASLAN: SEZGİLERİNİZİ KULLANIN

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden etkilenmemek için baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün geçirebilirsiniz.

BAŞAK: MADDİ KONULARDA YENİ YÖN

Maddi konularda bolluğa ulaşmak için başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyebilirsiniz. Başarıyı kişisel çabanızla elde etmek istiyorsunuz. Çevrenizdeki olaylardan etkilenmeyin.

TERAZİ: DUYGUSUZ KALMAYIN

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmakta zorlanabilirsiniz. Müdahale etme ihtiyacı hissedeceksiniz. Karışık problemlerin üstesinden kolayca gelebilir, başarı ve şansı yakalayabilirsiniz.

AKREP: SOSYAL ÇALIŞMALARA AĞIRLIK VERİN

İkili ilişkilerinizde farklılık arayışı içindesiniz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle iletişiminiz iyi, ortak çalışmalar yapabilirsiniz.

YAY: MOTİVASYONUNUZ ARTACAK

Çalışmalarınızın ilgi görmesi motivasyonunuzu artırıyor. Bugün oldukça hareketlisiniz. Kendinize güveniyor olmanız, gereğinden fazla yorulmanıza yol açabilir. Düşünce sınırlarınızı genişletebilirsiniz.

OĞLAK: MESLEKİ ŞARTLARDA DEĞİŞİM

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Alışkanlıklarınızın kaybolmasına tahammül edemeyebilirsiniz. Bugün fikir çatışmaları yaşanabilir.

KOVA: ÇEVRENİZİ ETKİLİYORSUNUZ

Doğal yapınız ve konuşmalarınızla çevreniz üzerinde hayranlık bırakıyorsunuz. Karşı cinsle arasında çekim gücü gelişebilir. Aile içindeki davranışlarınız yanlış anlamalara yol açabilir.

BALIK: ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ İFADE EDİN

Özgürlüğünüzü ifade etmek konusunda cesur davranacaksınız. Fikirlerinizden ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz oldukça güçlü.

Haber Ara