Dolar

34,0378

Euro

37,9545

Altın

2.801,50

Bist

9.774,49

Cansu Karaca kimdir?

Hem sosyal medyada çektiği içerikler ile hem de Anlatan Adam Youtube programına katılmasıyla izleyenlerin ilgisini çeken oyuncu Cansu Karaca hakkında bilinmeyenler merak konusu oldu. Cansu Karaca hakkında bilinmeyenleri sizin için derledik.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-03-22 16:55:21

Cansu Karaca kimdir?

Cansu Karaca, Yeditepe Üniversitesi Endüstri ve Sistem Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Craft Tiyatro'da eğitim alarak sektördeki oyuncu koçlarıyla birlikte çalışma fırsatı yakalamıştır. Bu süre zarfında, kendi okuduğu mesleği bırakmayan Karaca, hem oyunculuk eğitimi almış hem de mesleğini icra etmeye devam etmiştir.

Youtube programından sonra teklif yağdı

Anlatan Adam Youtube programına katılan oyuncu Karaca, “Anlatan Adam Youtube programına katılınca orda yaptığım taklitler patladı gitti. Şimdi gelen teklifleri değerlendiriyoruz doğru proje seçmeye çalışıyoruz. Bir yandan da Instagram'da video çekiyorum ara ara.” dedi.

Oyunculuk, çocukluk hayali

Oyunculuk hayallerinin orta okul döneminde şekillendiğini belirten Karaca, “Oyunculuğa ilgim orta okuldan itibaren var. O dönemlerde hayallerim şekillenmeye başladı. Ders aralarında arkadaşlarıma yapmış olduğum mini oyunlar ise tam anlamı ile hayallerime basamak oldu.” şeklinde ifade etti.

“Her karakteri keşfetmek çok heyecanlı”

Dram, komedi fark etmeksizin her türü canlandırmaktan heyecan duyduğunu söyleyen Karaca, “Farklı her türde karakter oynamak, keşfetmek çok heyecanlı. Aslına bakıldığı zaman hepsi iç içe. Londra'da oyunculuk üzerine yüksek lisans yapmak için sınava hazırlanırken çalıştığım karakterin belden aşağısı tutmayan bir doktordu. İşin psikolojik tarafı da çok derin ve başkaydı. Beni zorlamıştı. Zorlayan kısım ise birini gerçekten yüzde yüz anlamanın zorluğu.” dedi.

“Merve Dizdar çok etkiliyor beni”

Türkiye'de de etkilendiği oyuncuların olduğunu belirten Karaca, “Merve Dizdar çok etkiliyor beni. Sahnede de izlemiştim inanılmazdı. Jessica Chastain'e de ayrıca bayılıyorum. Margot Robbie, Jennifer Lawrence gibi oyuncular gerçekten işlerinde çok iyi ve başarılı bulduğum oyuncular arasında yer alıyor.” dedi.

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara