Dolar

34,1968

Euro

38,0139

Altın

2.910,08

Bist

9.574,87

Cildinizi yenileyen mucize: Lif kabakları!

Lif kabakları, önümüzdeki günlerde hasat edilecek! Cildi ölü hücrelerden arındırarak kan akışını hızlandıran bu besin, sivilce izlerini iyileştiriyor! Sağlığınız için bu doğal ürünü deneyin!

4 Saat Önce Güncellendi

2024-10-01 07:59:19

Cildinizi yenileyen mucize: Lif kabakları!

Geçen yıl Denizli'nin Kaklık Mahallesi'nde deneme ekimi yapılan lif kabakları, bu yıl daha geniş alanlarda yetiştirilerek önümüzdeki günlerde hasat edilecek. Cildi ölü hücrelerden arındırarak, kan akışını hızlandırdığı ve cilde parlaklık kazandırdığı belirtiliyor.

CANLI BİR CİLT İÇİN!

Lif kabakları, cildi ölü hücrelerden arındırarak yenilenmesini destekler. “Cildi ölü derilerden arındırır ve hücre yenilenmesini teşvik ederek cildin yenilenmesini sağlar.” şeklinde açıklayan çiftçi Mensur Aydemir, bu besinin sağlığa olan faydalarını vurguladı.

SİVİLCELERE VEDA!

Lif kabakları, sivilce ve siyah nokta izlerinin iyileşmesine yardımcı olur. “Siyah nokta ve sivilce oluşan bölgelere iyi gelir.” ifadeleriyle, bu doğal ürünün cilt sağlığındaki rolü öne çıkıyor.

KULLANIM KOLAYLIĞI!

Lif kabakları, doğal bulaşık süngeri ve banyo lifi olarak kullanılır. Çiftçi Aydemir, “Kullanıma göre lif kabağının kullanma ömrü 1-2 veya 3-4 aydır.” diyerek bu ürünün sağlıkla ilgili avantajlarını ve kullanım ömrünü belirtti.

SON VİDEO HABER

Rusya pazar yerini bombaladı: 9 ölü

Haber Ara