Dolar

34,0662

Euro

37,9688

Altın

2.801,36

Bist

9.774,49

Dilan Polat “paylaşım yapmayacağım” demişti: Sosyal Medyada neler paylaştı?

Dilan Polat, ‘Paylaşım yapmayacağım’ demişken sosyal medyada arka arkaya paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çekti. Engin Polat’la birlikte çekilmiş fotoğrafı, takipçilerinin ilgisini çekti.

3 Gün Önce Güncellendi

2024-09-16 13:59:36

Dilan Polat “paylaşım yapmayacağım” demişti: Sosyal Medyada neler paylaştı?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, "Paylaşım yapmayacağım" dediği halde, sosyal medya hesabında yeni paylaşımlar yapmaya başladı. Dilan Polat, eşi Engin Polat ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp takipçilerini şaşırttı. İşte detaylar:

DİLAN POLAT'IN TUTUKLULUK KARARI VE TAHLİYESİ

Dilan Polat, kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmış ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmıştı. Engin Polat ve diğer bazı sanıklar hakkında tahliye kararı verilmişti. Engin Polat'ın tahliye edilmesinin ardından, Dilan Polat sosyal medyada sevincini paylaşmıştı.

DİLAN POLAT'IN “PAYLAŞIM YAPMAYACAĞIM” SÖZÜNÜ TUTAMAMASI

Dilan Polat, tahliye olduktan sonra sosyal medyada paylaşım yapmama kararı almıştı. Ancak, 16 Eylül 2024 tarihinde, eşi Engin Polat ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve yorum yağmuruna tutuldu.

DİLAN POLAT'IN AİLESİNDEN AÇIKLAMALAR

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, Polat'ın sağlık durumunun iyi olmadığını ve ilk olarak çocuklarıyla vakit geçireceğini belirtmişti. Ayrıca, Dilan Polat'a telefon yasağı getirilmişti. Sıla Doğu, Instagram üzerinden Dilan Polat'ın durumuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak “Beyazlarını ben ve Nilda boyayacağız. Toparlanacaksın kardeşim.” dedi.

ARAKLARINDAN TAHLIYE KARARI VERİLENLER

Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi, Dilan Polat'ın da aralarında bulunduğu 5 sanığın tutukluluğunun devamına karar vermişti. Ancak Dilan Polat'ın avukatı, tahliye talebiyle Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurmuş ve mahkeme Polat hakkında adli kontrol tedbirleri uygulayarak tahliye kararı vermişti.

DİLAN POLAT'IN YENİ PAYLAŞIMLARI

Dilan Polat, tahliye sonrası sosyal medya hesabında bir dizi paylaşımda bulundu. İlk olarak kendi şarkısı “Enerci” ile bir story paylaşan Polat, daha sonra “Bertaraf” şarkısı eşliğinde yeni bir paylaşım yaptı. Son olarak, tahliye kararı alan sanıkların fotoğrafına “Tahliye” ve “Allahım sana şükürler olsun” notunu ekledi.

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara