Dolar

34,0142

Euro

38,1053

Altın

2.830,50

Bist

9.931,81

Dilan Polat sosyal medya orucunu bozdu! Cezaevinde neler yaşadı?

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanıp tahliye edilen Dilan Polat, sosyal medya orucunu bozarak cezaevi günlerini anlattı. Yaşadığı zorlu süreci ve duygularını takipçileriyle paylaşan Polat, her saniyesinin ne kadar zor olduğunu ifade etti.

1 Gün Önce Güncellendi

2024-09-18 10:42:00

Dilan Polat sosyal medya orucunu bozdu! Cezaevinde neler yaşadı?

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan ve geçtiğimiz ay tahliye edilen Dilan Polat, sosyal medya orucunu bozarak yaşadığı cezaevi günlerini anlattı. Polat, tahliye sürecinden bu yana yaşadıklarını ve hislerini takipçileriyle paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR

Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın tahliyesinin ardından sosyal medya hesabından takipçilerine teşekkür etti. Polat, "Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız, çok teşekkür ederim." ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Sesini özleyenlere seslenen Polat, "Mesajlarınız için, binlerce mesajlar. Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız." dedi.

CEZAEVİ GÜNLERİNİ ANLATTI

Dilan Polat, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, cezaevinde yaşadıklarını ve zorlu süreci anlattı. Polat, "46 kiloyla çıktım. 49 kiloyum. Beni seven insanlar hiç konuşma diyor. Konuşmayı da düşünmüyorum." dedi. Cezaevinde yaşadığı sıkıntılı günleri anlatırken, "Her pazartesi cam arkasından görüşüyordum. Her koğuşa geldiğimde bayılırdım. Evlat bambaşka. Milan bir kez bana 'sen çok kötü annesin, gelmiyorsun' demişti. Çok zordu, her bir saniyesi." ifadelerini kullandı.

SON VİDEO HABER

Kız öğrenci yurdunda şüpheli ölüm

Haber Ara