Dolar

34,0874

Euro

38,1311

Altın

2.847,92

Bist

9.975,61

Dilan Polat zor günlerini anlattı: Sosyal medyada dertleşti

Dilan Polat, cezaevinden tahliye olduktan sonra sosyal medya paylaşımlarına yeniden başladı. Yaşadığı zor günleri anlatarak takipçileriyle dertleşen Polat, kötü yorumlardan şikayetçi oldu ve hesabını gizleyeceğini belirtti.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-09-20 07:16:23

Dilan Polat zor günlerini anlattı: Sosyal medyada dertleşti

Kara para aklama ve örgüt kurma suçlarından yargılanan Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği 10 aylık sürecin ardından tahliye edilmişti. Sosyal medya fenomeni olan Polat, eşi Engin Polat'ın tahliyesinden sonra sosyal medyada paylaşım yapacağını belirtmemiş olsa da, yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Cezaevinde 46 kiloya kadar düştüğünü söyleyen Polat, yaşadığı zorlu günleri ve ilaçlarla ayakta durduğunu anlattı.

"TELEFON YASAK"

Dilan Polat tahliye olduktan sonra, kardeşi Sıla Doğu yaptığı açıklamada, "Dilan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Ona telefon yasak" dedi. Aynı zamanda Polat'ın çocuklarına olan özlemini ve yaşadığı zor günleri de dile getirdi.

CEZAEVİ GÜNLERİNDEN BAHSETTİ

Dilan Polat, 10 aylık cezaevi sürecinde yaşadığı sıkıntıları sosyal medya üzerinden paylaşarak takipçileriyle dertleşti. "İlaçlarla ayakta durmaya çalıştım. 46 kiloya kadar düştüm. Kızım ve oğlumu çok özledim. Görüşler bir saatti, cam arkasında. Her koğuşa dönerken bayılıyordum."

PAYLAŞIM YAPMAMA KARARI DAYANAMADI

Tahliye olduktan sonra sosyal medyada paylaşım yapmayacağını söyleyen Dilan Polat, dayanamayıp eşiyle birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta "Göğe Bak Benimle" şarkısını ekleyerek duygularını takipçileriyle paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN ŞİKAYETÇİ OLDU

700 bine yakın takipçisi olan Polat, Instagram hesabına gelen kötü yorumlardan rahatsız olduğunu belirtti ve "Yapılan kötü yorumlar beni çok üzüyor, hesabımı gizleyeceğim" açıklamasında bulundu. Akşam ise takipçilerine canlı yayın açacağını duyurdu.

Haber Ara