Dolar

34,0900

Euro

38,0905

Altın

2.841,25

Bist

9.975,61

Diyarbakır’da kaybolan Narin Guran için arama çalışmaları sürüyor

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Guran'ın durumu, ailesi ve güvenlik güçleri tarafından yakından takip ediliyor. Arama çalışmaları hız kesmeden devam ederken, minik kızın bulunması için seferberlik ilan edildi.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-08-26 12:50:39

Diyarbakır’da kaybolan Narin Guran için arama çalışmaları sürüyor

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Guran, günlerdir süren arama çalışmalarına rağmen henüz bulunamadı. AİLESİ VE GÜVENLİK GÜÇLERİ SEFERBER OLDU Kayıp çocuğun bulunması için hem ailesi hem de güvenlik güçleri yoğun bir çalışma yürütüyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Narin Guran'ın kaybolduğu bölge, güvenlik güçleri tarafından titizlikle aranıyor. HER YER DIDIK DIDIK ARANIYOR Güvenlik güçleri, bölgedeki her yeri didik didik arayarak minik kızın izine rastlamaya çalışıyor.

KAMUOYU ENDİŞEYLE TAKİP EDİYOR

Narin Guran'ın kaybolma olayı, kamuoyunda büyük endişe yarattı. AİLE PERİŞAN DURUMDA Ailesi, kızlarının bulunması için dua ederken, güvenlik güçlerinden gelecek sevindirici bir haber bekliyor.

YENİ GELİŞMELER TAKİP EDİLİYOR

Güvenlik güçleri, Narin Guran'ın bulunmasına yönelik yeni ipuçları arıyor. HAYATTA OLDUĞUNA DAİR UMUT SÜRÜYOR Güvenlik güçleri, Narin'in sağ salim bulunacağına dair umutlarını koruyor.

SON VİDEO HABER

Benfica, Kerem ve Orkun'un golleriyle kazandı

Haber Ara