Dolar

34,0990

Euro

38,1189

Altın

2.876,05

Bist

9.900,25

Doğal ve Etkili Cilt Gençleştirme H100 Gençlik Aşısı ile Mümkün

H100 gençlik aşısı; deforme olmuş, nemini yitirmiş, sarkmış ve kırışıklık oluşmuş ciltler için geliştirilmiş bir anti-aging tedavi yöntemidir.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-07-19 15:06:52

Doğal ve Etkili Cilt Gençleştirme H100 Gençlik Aşısı ile Mümkün

H100 gençlik aşısı, cildin nem kapasitesini artırarak elastik, genç ve canlı bir görünüm elde etmesine yardımcı olur. İçeriğinde bulunan hyaluronik asit, peptit, vitamin, aminoasit ve mineral gibi yapı taşlarını cildin altına hazır şekilde sunarak cildin ihtiyaç duyduğu besin maddelerini sağlar. Hyaluronik asit, cildin nem dengesini koruyan ve doğal bir şekilde genç görünmesini sağlayan önemli bir bileşendir. Peptitler ise cildin kolajen üretimini artırarak cilde sıkı ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.

H100 gençlik aşısı İstanbul ilinde en popüler medikal estetik prosedürlerden biridir. H100 gençlik aşısı prosedüründe cildi gençleştiren kokteyllerin enjeksiyonu gerçekleştirilir. Özellikle hyaluronik asit ve mannitol içeriği sayesinde son derece etkilidir. Hyaluronik asit cildin nem kapasitesini artırırken, mannitol antioksidan özellikleri ile cildin yenilenme sürecini hızlandırır ve ciltteki yaşlanma belirtilerini azaltır. Mannitol ayrıca, ciltteki serbest radikalleri nötralize eder ve cildi çevresel stres faktörlerinden korur. Bu kombinasyon, cildin daha uzun süre genç ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur.

H100 Gençlik Aşısı Konforlu ve Pratik Bir Prosedürdür

H100 gençlik aşısı, cilt altına enjeksiyon yöntemi kullanılarak uygulanır. Uygulama sırasında ince iğneler kullanıldığından ağrı minimal düzeydedir. Tedaviden beklenti ve ihtiyaca göre belirlenen seans sayısı sonucunda ciltte belirgin değişiklikler görülebilir. Her seans sonrasında ciltteki elastikiyet artar ve genel görünümde belirgin bir iyileşme görülür. Aşıdan sonra güneşten korunmak, spor aktivitelerinden kaçınmak ve bol su tüketmek önemlidir. Bu önlemler, tedavinin etkinliğini artırır ve cildin daha hızlı iyileşmesini sağlar.

H100 gençlik aşısı herkes için uygun olup, cildin durumuna göre kişiye özel tedavi planı hazırlanır. Op.Dr.Evren İşçi tarafından kişi özelinde başarılı bir şekilde planlanan ve uygulanan H100 gençlik aşısı tedavisi ile daha sağlıklı ve genç bir cilde sahip olabilirsiniz. Deforme olmuş ciltler, kırışıklıklar ve sarkmalarla mücadelede H100 gençlik aşısı etkili bir çözüm sunar. Ayrıca, bu tedavi yöntemi ile ciltteki ince çizgiler ve lekeler de azalır. Böylece cilt daha homojen ve parlak bir görünüm kazanır. Sağlıklı ve genç bir cilde sahip olmak isteyen herkes için H100 gençlik aşısı, güvenilir ve etkili bir seçenek olarak öne çıkar.

Haber Ara