Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Esra Erol'da boşanan çiftin trajik sonu! Veysel’in sokak ortasındaki şüpheli ölümü

Esra Erol'da katılımcı olan Veysel Yorulmaz, sokak ortasında ölü bulundu. Boşanma süreci ve ilişkileriyle gündeme gelen Veysel'in ölümünün şüpheli olduğu belirtiliyor. Eski eşi Betül, 'Veysel'in ölümünden beni sorumlu tutuyorlar' dedi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-22 14:18:15

Esra Erol'da boşanan çiftin trajik sonu! Veysel’in sokak ortasındaki şüpheli ölümü

Geçtiğimiz yıl Esra Erol'un programına katılarak dikkat çeken Betül ve Veysel çiftinin hikayesi trajik bir sonla gündeme geldi. Olaylı boşanmaları sonrası Veysel Yorulmaz İstanbul'da sokak ortasında ölü bulundu. Ölüm nedeni henüz belirlenemedi. Eski eşi Betül, "Veysel'in ölümünden beni sorumlu tutuyorlar" diyerek şok yaşadığını belirtti.

"İkizlerden Biri Başkasının Çıkmıştı!"

Betül, 11 yıllık eşinin kendisini kandırarak başka bir kadınla evlendiğini ve Özge adındaki kadından ikiz çocukları olduğunu programda açıklamıştı. Yapılan DNA testi sonucu, çocuklardan birinin başka birinden olduğu ortaya çıkmış ve bu sonuç herkesi şaşkına çevirmişti.

"Veysel'in Ölümünü Duyunca Şok Oldum!"

Esra Erol, canlı yayında üzücü haberi paylaşarak, "Bugün tam 1 yıl sonra Veysel'in sokakta ölü bulunduğu haberi geldi" dedi. Program sırasında yayına bağlanan Betül, "Veysel'in amcasının oğlu bana 'Senin bedduan tuttu, öldü' dedi" ifadelerini kullandı.

Haber Ara