Dolar

32,6666

Euro

35,1201

Altın

2.437,30

Bist

10.333,11

Eray Ersan, Otomotiv Dünyasında Tanınan Bir İsim Oldu

Otomotiv sektöründe dikkat çeken çalışmalarda bulunan Eray Ersan, sektörde çok emek verdiklerini, bu nedenle emeklerinin karşılıklarını aldıklarını ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ersan, “Küçüklüğümden beri, otomotiv dünyası ilgimi çekiyordu. Kendi bisikletimle 11 yaşında ticarete adım attım. O zamanlar ufak çapta çalışmalarda bulunuyordum. Zamanla çalışmalarımı geliştirdim, sektörün dinamiklerini öğrendim. Şu anda profesyonel ve kurumsal bir şekilde çalışmalarda bulunduğumu söyleyebilirim.”

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-24 14:39:42

Eray Ersan, Otomotiv Dünyasında Tanınan Bir İsim Oldu

Ticarete ilgisinin küçük yaşlarından beri devam ettiğini belirten Ersan, “İlerleyen yaşlarda, bisikletten sonra motosiklete geçiş yaptım. Bu geçiş benim için oldukça önemliydi. Çünkü motor satışına başlamam için bir adım oldu. Bundan sonra uzun süre motor satışında bulundum. Daha sonra ise otomobil satışına başlayarak çalışmalarımı genişlettim. Bu adımların her biri hem benim hem de kariyerim için çok önemliydi.” ifadelerinde bulundu.

“Ersan Auto'yu Kurmak Benim için Önemliydi”

Herhangi bir sermayesi olmadan Ersan Auto'yu kurduğunu belirten Eray Ersan, konuyla ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “O zamanlar hiç sermayem yoktu. Ama fikirlerim vardı ve bu fikirleri hayata geçirmek istiyordum. Bu nedenle sermayem olmadan Ersan Auto'yu kurdum. Daha sonra şirket ismini ERY Motors olarak değiştirdim. Şu anda uzman ekibimizle birlikte otomotiv sektöründe çalışmalarımıza kesintisiz bir şekilde devam ediyoruz. Sektörün dinamikleri değişebiliyor. Bu nedenle sektörel gelişmeleri yakından takip ettiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun yanı sıra kendimizi ve çalışma sistemimizi de sürekli geliştiriyoruz.”

“Çok Emek Veriyoruz, Emeklerimizin Karşılığını da Alıyoruz”

Otomotiv sektörüne çok fazla emek verdiklerini, emeklerinin karşılıklarını da aldıklarını belirten Eray Ersan, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Şu anda otomotiv sektöründe yenilikçi, kurumsal ve profesyonel çalışmalarda bulunuyoruz. Ekibimizle birlikte müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılayabilecek çalışmalar içinde olduğumuzu söyleyebilirim. Bunun yanı sıra sosyal medya platformlarında da çeşitli gönderiler paylaşıyorum. Burada da aktif olduğumu söyleyebilirim yani. Benim için her iki sektör de oldukça değerli ve önemli. Çeşitli projelerim var. Halihazırda onlar üzerinde çalışıyorum. Eğer projelerimi hayata geçirebilirsem çok özel çalışmalarda bulunacağımı söyleyebilirim. Emek vermeden başarı olmaz, bu nedenle her zaman bulunduğum sektörde yenilikçi çalışmalar yapacağım.”

Haber Ara