Dolar

33,9833

Euro

37,5484

Altın

2.747,78

Bist

9.475,57

Gazeteci ve Yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan Vefat Etti

Gazeteci ve yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Gürdoğan'ın cenazesi, bugün öğlen vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak namazın ardından Eskişehir'de defnedilecek.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-08-20 12:00:28

Gazeteci ve Yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan Vefat Etti

Gazeteci, yazar ve iktisat profesörü Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan bugün sabah saatlerinde, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Gürdoğan'ın cenazesi, bugün öğlen vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak namazın ardından memleketi Eskişehir'de toprağa verilecek.

ESKİŞEHİR'DE DOĞDU, İKTİSAT ALANINDA PROFESÖR OLDU

1945 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan, 1994 yılında iktisat alanında profesörlük unvanını kazandı. Yurtiçi ve yurtdışındaki birçok üniversitede dersler veren Gürdoğan, ekonomi ve kültür alanında derin izler bıraktı.

KİTAPLARIYLA HATIRLANACAK

Prof. Dr. Gürdoğan, yazarlık kariyeri boyunca birçok esere imza attı. Bunlar arasında "Görünmeyen Üniversite", "Teknolojinin Ötesi", "Kültür ve Sanayileşme", "Hicaz'dan Endülüs'e" ve "Zamanı Aşan Şehirler" gibi önemli eserler yer alıyor. Gürdoğan'ın eserleri, özellikle teknoloji, kültür ve sanayileşme konularında derinlemesine analizler sunarak, okuyucularına farklı perspektifler kazandırdı.

Haber Ara