Dolar

34,2635

Euro

37,6793

Altın

2.918,91

Bist

9.044,24

Günlük burç yorumları

8 Ekim 2024 burç yorumları, kariyerden aşka kadar hayatınıza rehberlik ediyor! Boğa, Başak, Terazi ve diğer burçlar neler yaşayacak? İşte günlük burç yorumları ve tavsiyeler.

5 Saat Önce Güncellendi

2024-10-08 10:07:58

Günlük burç yorumları

Astroloji yazarı Filiz Özkol, 8 Ekim 2024 için günlük burç yorumlarını paylaştı. Aşk, para, sağlık ve kariyer konularında size ne gibi gelişmelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının bugünkü yorumları.

KOÇ: HAKLI OLMA ÇABASI SİZİ YORUYOR

Haklı olma konusundaki ısrarınız size zarar veriyor. İnatçı yapınız yüzünden her konuda ısrarcı olsanız da sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

BOĞA: ENERJİNİZİ DOĞRU YÖNLENDİRİN

İş hayatınızda enerjinizi doğru kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Hisleriniz kuvvetli; duygularınızı doğru yansıtmaya özen gösterin. Bugün atılımlar yapmak için cesur olmalısınız.

İKİZLER: SABIRLI OLMANIZ GEREKİYOR

Yeni iş atılımları için uygun bir dönem değil. Sabırlı olun ve geleceğe umutla bakın. Duygularınızı dengede tutmaya özen gösterin, abartılı davranışlardan kaçının.

YENGEÇ: AŞIRI ALINGANLIK YIPRATIYOR

Kendinize fazla yükleniyorsunuz. Aşırı alınganlık çevrenizdekileri de yıpratıyor. Engelleri hızla aşıyorsunuz ancak istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmalısınız.

ASLAN: RAKİPLERİNİZE DİKKAT

Rakipleriniz sizi ilgiyle izliyor, her an hata yapmanızı bekliyorlar. Bencilce davranışlar etrafınızdakileri üzebilir, bu yüzden dikkatli olmalısınız.

BAŞAK: ÇALIŞKANLIĞINIZ FARK EDİLECEK

Hayal ettiğiniz işe şimdilik ulaşamamış olsanız da sabırlı olmalısınız. Çalışkanlığınız kısa sürede fark edilecek. Duygusal ilişkilerinizde temkinli olmalısınız.

TERAZİ: İNSAN İLİŞKİLERİNE ÖNEM VERİN

Yoğun çalışma temponuz yüzünden çevrenizi kırıyorsunuz. Başarı grafiğiniz, insan ilişkilerindeki başarınıza bağlı. Sevdiğiniz kişiyle sorunlarınızı çözmek için fırsat yakalayabilirsiniz.

AKREP: KENDİNİZE EZİYET ETMEYİN

İnatla sürdürdüğünüz iş temponuzu yavaşlatmalısınız. Kendinizi zorlamak yerine yediklerinize dikkat edin, bağırsak problemleri yaşayabilirsiniz.

YAY: AŞKTA DERİN İNCİNİYORSUNUZ

Aşkı farklı algılayan bir yapınız var. Görüntünüzün aksine, çabuk incinen ve kinci bir tarafınız var. Yorgun hissediyorsunuz, dinlenmeye ihtiyacınız var.

OĞLAK: KISKANÇLIĞA SON VERİN

Çekişmeli ilişkilerde kimin haklı olduğunu anlamak zor. Kıskançlıklarınızı kontrol altına almalı ve onun size olan bağlılığını fark etmelisiniz.

KOVA: YALNIZ KALMAYA GAYRET EDİN

Bugün doğru kararlar alabilmek için yalnız kalmaya çalışın. Özgürlüğünüz önemli, ancak aşk hayatınızda mesafe koyduğunuz kişiler sizi yalnız bırakabilir.

BALIK: PLANLI OLUN

Acele etmeyi sevmeyen yapınız, işlerinizde planlı olmanızı gerektiriyor. Kararlarınızı verirken iç sesinizi dinlemek size doğru yolu gösterecek. Kendinizi sınama fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Haber Ara