Dolar

34,2271

Euro

37,2249

Altın

2.994,53

Bist

8.793,61

Günlük burç yorumları

Burçların gün içindeki duygusal dalgalanmaları ve kariyer hedefleri merakla bekleniyor. Filiz Özkol, 19 Ekim'de tüm burçlar için önemli tavsiyeler sundu. Bugün hangi burç nelerle karşılaşacak? İşte yanıtları...

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-19 09:54:33

Günlük burç yorumları

19 Ekim 2024 Cumartesi günü burçları neler bekliyor? Para, sağlık, aşk ve kariyer alanlarında hangi burç hangi fırsatlarla karşılaşacak? Posta Gazetesi'nin ünlü astroloğu Filiz Özkol, günlük burç yorumlarını sizler için detaylandırdı. İşte Koç'tan Balık'a tüm burçlar için önemli tahminler…

KOÇ: ENERJİNİZİ YÜKSELTİN İçinizdeki enerjiyi harekete geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Doğal yeteneklerinizi çevreniz fark ediyor ve yeni fırsatlar sizi bekliyor. Bugün birçok yeni başlangıç yapabilirsiniz.

BOĞA: DUYGUSAL DALGALANMALAR Hedeflerinizle ilgili kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çevrenizle duygusal değişimlerinizi paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Bugün, dostlarınızla yapacağınız konuşmalar önem kazanıyor.

İKİZLER: DÜŞÜNCELERİNİZİ İDDİALI SAVUNUN Düşüncelerinizin arkasında duruyorsunuz ve bulunduğunuz ortamlarda iddialı bir tavır sergiliyorsunuz. Çevrenizin tepkilerine aldırış etmeyin, bildiğiniz yolda ilerleyin.

YENGEÇ: FARKLI DÜŞÜNCELER ÖN PLANDA Bugün farklı düşüncelerinizi paylaşma konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Güven verici bağlar kurmak istiyor ve özgüvenli duruşunuzu savunuyorsunuz.

ASLAN: İDDİALI TAVIRLAR Kendi düşüncelerinizi savunmak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Özgürlükçü yapınız, çevrenizde size destek olan insanlarla buluşuyor. Tepkiler sizi durdurmasın.

BAŞAK: TEMKİNLİ ADIMLAR Her şeye tedbirli yaklaşmanız gereken bir gün. İlginç fırsatlar kapınızda; bilinçaltınızda yapılandırdığınız olayları yeniden gözden geçirebilirsiniz.

TERAZİ: DUYGULAR YOĞUN Bugün duygularınızı çekinmeden ifade edeceğiniz bir gün olacak. Hızlı kararlar alacak, anında harekete geçeceksiniz. Ancak, hatalara karşı tedbirli olmayı unutmayın.

AKREP: YOĞUN DİLEKLER Duygusal yoğunluğunuz tavan yapıyor. Gizemli bir ruh hali içinde, bilmediğiniz konulara ilgi duyacaksınız. Yeni keşifler yapmak için ideal bir gün.

YAY: KISA YOLCULUKLAR Bugün hareketli bir gün sizi bekliyor. Kısa yollar, eğlenceli geziler ve partnerinizle birlikte alacağınız kararlar gündemde olacak.

OĞLAK: DİPLOMASİ YÜKSELİYOR Diplomatik yeteneklerinizle iş arkadaşlarınızı etkiliyorsunuz. Rekabeti seviyor ve güvenli ortamlar yaratmaya çalışıyorsunuz. Çözüm odaklı yaklaşımlarınız dikkat çekiyor.

KOVA: YENİ BİR DÖNEM Yaşamınızda yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorsunuz. Ancak önce kafanızdaki karmaşıklığı temizlemelisiniz. İş hayatınızda çevrenizle olan diyaloglar zorlayıcı olabilir.

BALIK: İLETİŞİMDE DİKKATLİ OLUN Kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Yoğun işlerin sizi kuşattığı bir gün ve temponuz artıyor.

SON VİDEO HABER

Çorlu'daki özel hastanenin ruhsatı iptal edildi

Haber Ara